Go to Top

Seminarji ponovno v polni »poletni« izvedbi pri DATA d.o.o.!

Seminarji so naše poletno darilo za Vas! Ponovna izvedba seminarjev s temami podjetništva, registracije podjetja in računovodskimi in pravnimi vsebinami se ponovno izvajajo v polni, fizični izvedbi – v predavalnici DATA d.o.o.. Prijava je ponovno možna na naši spletni strani – poiščite zavihek izobraževanja! Udeležba večine seminarjev je še vedno popolnoma brezplačna! Tisti seminarji s koristnimi računovodskimi vsebinami, pa se ponašajo z ugodnimi in dostopnimi cenami.

PODJETNIŠKA IZOBRAŽEVANJA NA DATI

Ste se v času epidemije znašli v dilemi glede nadaljevanja svoje poslovne poti? resno razmišljate o odprtju lastnega podjetja? Mi vam pri tem zagotovo lahko pomagamo! Pišite našim svetovalcem na data@data.si ali pa se nam pridružite na naših podjetniških seminarjih! Še vedno pa izvajamo tudi webinarje!

Informativni izračun plače

Seminarji se pri DATA d.o.o. izvajajo že praktično desetletje!

Ustanavljate s.p. ali d.o.o.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Manja Veličkovič, univ. dipl. prav., DataManja Veličkovič, univ. dipl. prav., Data

Že desetletje je za nami, odkar pri podjetju DATA d.o.o.  izvajamo redna izobraževanja v naši predavalnici na Dunajski cesti 136, v Ljubljani. Seminarji se dotikajo podjetniške tematike- iz vseh vidikov.

Seminarji kot so Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo, Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja in Prednosti in slabosti samozaposlitve Vam lahko približajo vstop v podjetniške vode, dokler imate vsaj ščepec zanimanja za zagon lastnega podjetja.

ZNESEK REGRESA 2020

Za tiste, ki ste se že opogumili za podjetništvo in želite izvedeti več o Vaših računovodskih obveznostih, za čas ko boste že imeli registrirano podjetje, so Vam na voljo seminarji kot so: Na kaj moram biti pozoren kot normiranec?  in Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?. Tudi osnove poslovanja pokrivamo v seminarju Abeceda poslovanja in Potni nalogi.

MINIMALNI in MAKSIMALNI ZNESEK ZA MALICO

Seminar »Sobodajalec ali s.p.« skuša v celoti predstaviti status sobodajalstva in oddajanje nepremičnin v turistične namene. Pravne vidike poslovanja pa predstavijo seminarji kot so Obveznosti delodajalcev od A do Ž, Predstavitev aktualnih javnih razpisov in Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Piko na »i« po registraciji podjetja lahko zarišete s seminarjem Podjetnik sem – kaj pa zdaj?

Delno subvencioniranje skrajšanega polnega delovnega časa

Seminarji – ne gre brez ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa!

Tudi pri nas smo morali za zajezitev pandemije koronavirusa sprejeti določene ukrepe. Tako se bodo tudi naši seminarji od sedaj izvajali z določenimi ukrepi. Med ukrepi na katere boste morali biti pozorni:

  • Število udeležencev seminarjev je omejeno.
  • Nošenje mask je priporočljivo.
  • Zahtevano je razkuževanje rok ob vstopu v naš objekt.
  • Udeleženci izobraževanj morajo biti brez znakov okužbe dihal (npr. nahod, kašljanje, povišana telesna temperatura, bolečine v žrelu, mišicah…).
  • Udeleženci naj spoštujejo zadostno razdaljo med osebami, najmanj 1,5 oz. 2 metra.
  • Udeleženci naj se ne dotikajo obraza, zlasti ne ust, nosu in oči, preden so roke umite ali razkužene.
  • Udeleženci naj upoštevajo higieno kihanja, kašlja.
  • Vsak udeleženec naj prinese svoje pisalo in papir, ki jih tudi odnese po končanem seminarju.

BRUTO NETO PLAČA

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja