Go to Top

Podjetnik sem – kaj pa zdaj?

Predavateljica: Bogdana Rejc, uni. dipl. soc. | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 90 min.

Podjetnik sem – kaj pa zdaj?

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
Bogdana Rejc, uni. dipl. soc.
podjetniška svetovalka

Bogdana Rejc je že vrsto let podjetniška svetovalka, ki vsak dan pomaga čez postopke registracije podjetij, pri spremembah podatkov in pri številnih drugih nujnih opravilih desetinam podjetnikov in bodočih podjetnikov.

Ste ravnokar registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik? Kaj pa zdaj? Veste, kaj storiti po vpisu v register podjetnikov, da boste poslovali skladno z zakonodajo?

Vsak podjetnik si želi, da je poslovanje njegovega podjetja urejeno in dobro organizirano. Še posebej na začetku podjetniške poti je podjetnik kdaj v dvomih, ali s poslovnimi partnerji in zaposlenimi sklepa prave pogodbe oziroma če sploh sprejema poslovne odločitve, ki mu bodo prinesle uspeh.

Zato je pomembno, da se pravočasno seznani s postopki po registraciji podjetja in s pojmi, ki bodo ključni pri njegovih odločitvah o načinu poslovanja. Najbrž si nihče izmed podjetnikov ne želi po nepotrebnem polniti državni proračun s kaznimi, ki bi mu jih ob obisku podjetja izrekli inšpektorji.

Zato smo za vas pripravili seminar, na katerem bo vsak podjetnik začetnik izvedel mnogo koristnega. Seznanili vas bomo s postopki po registraciji podjetja, ki jih lahko opravljate na točki VEM, in z zakonom o odprtju računa za namene poslovanja podjetja.

Izvedeli boste, kdo mora opraviti postopke, ki zadevajo področje varstva in zdravja pri delu, na kakšen način lahko vodite poslovne knjige in kaj so elementi delovnega razmerja.

Pogledali bomo tudi, kako izdajati račune in kateri so pomembni roki za oddajo dokumentacije.

Pri vsem tem pa vam v podjetju Data lahko stojimo ob strani, saj podjetnikom nudimo celovito podporoNa seminarju boste tako spoznali tudi vse storitve in izobraževanja, ki so vam na voljo.

Program

 • Katere postopke glede sprememb podatkov podjetja, lahko podjetnik opravlja še po registraciji podjetja, na VEM točki?
 • Odprtje transakcijskega računa za podjetja
 • Zakaj je dobro, da samozaposlena oseba-podjetnik opravi usposabljanje iz varstva pri delu?
 • Je žig obvezen?
 • Katere vrste pogodb bo sklepal podjetnik?
 • Kaj in kdaj govorimo o ekonomsko odvisni osebi?
 • Kaj so elementi delovnega razmerja?
 • Na kakšen način lahko podjetnik vodi finančni del poslovenja podjetja?
 • Kako izdam račun?
 • Kateri so pomembni roki za oddajo dokumentacije in kazni, če podjetnik ne odda oziroma zamudi rok?
 • Boste poslovali s tujino?
 • Kako se lotiti neplačnikov?

Komu je izobraževanje namenjeno?

Seminar je namenjen vsem podjetnikom začetnikom in tudi tistim radovednim posameznikom, ki nameravajo postati podjetniki in bi radi vedeli, kaj jih čaka po ustanovitvi podjetja. Dobrodošli so tudi vsi podjetniki, ki želijo poslovanje svojega podjetja urediti tako, da bodo mirno spali, da se bodo znali organizirati in v praksi poiskati pomoč strokovnjakov.

Termin

petek, 17. 05. 2024 11:00 do 12:30

Vaša naložba v znanje

Seminar je brezplačen!

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja. Brezplačna ustanovitev s.p. ali d.o.o. na SPOT Registracije! Več informacij

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij