Go to Top

Virtualna pisarna

Virtualna pisarna

Za podjetja, ki potrebujejo poslovni naslov in so stranke našega računovodskega servisa, smo pripravili storitev imenovano »virtualna pisarna«.

S pomočjo virtualne pisarne lahko ohranite visoko kakovost dela in opravljenih storitev.  To še posebej velja za podjetnike, ki svoje delo večinoma opravljajo od doma ali na terenu. Zanje je ustrezna rešitev najem virtualne pisarne, s katero si zagotovijo tako profesionalnost kot minimalne stroške.

Virtualna pisarna se nahaja na uglednem naslovu na Dunajski cesti 136, ki predstavlja eno izmed glavnih žil osrčja Ljubljane, glavnega mesta Slovenije, v lepi poslovni zgradbi podjetja DATA d.o.o. Gre za poslovno hišo z lastnim parkiriščem, prostori pa so novodobno opremljeni in moderni.

Pred podpisom pogodbe o zagotavljanju storitev virtualne pisarne mora imeti podjetje z nami sklenjeno veljavno pogodbo o vodenju poslovnih knjig. Po podpisu pogodbe o zagotavljanju storitev virtualne pisarne, lahko podjetje registrira poslovni naslov na našem naslovu Dunajska cesta 136, Ljubljana, ter nas pooblasti tudi za prevzem pošte in drugih pošiljk. Podjetjem tako poleg registracije poslovnega naslova na našem naslovu nudimo tudi sprejem pošte, skeniranje pošte ter obveščanje o prispeli pošti

Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi s storitvijo virtualna pisarna smo vam na voljo:

  • na telefonski številki +386 1 6001 530 ali na elektronskem naslovu: data@data.si,
  • lahko pa se tudi oglasite pri nas na naslovu Dunajska cesta 136, 1000 Ljubljana.

Kaj ponuja virtualna pisarna?

• Poslovni naslov

Cena : 50 EUR + DDV /mesečno

Obveščanje o prispeli pošti

Cena: 15 EUR + DDV /mesečno

Prepošiljanje pošte na elektronski naslov (skeniranje)

Cena: 15 EUR + DDV (cena storitve 2) + 0,50 EUR na skenirano stran /mesečno

Prepošiljanje pošte na standardni naslov

Cena: 15 EUR + DDV (cena storitve 2) + 0,50 EUR na preposlano kuverto + stroški pošiljanja po ceniku Pošte Slovenije /mesečno

Sprejemanje in posredovanje klicev

Cena se določi po dogovoru.

Ostale pisarniške storitve

Storitve in cene se določijo po dogovoru (najem pisarne, klici, drugo pisarniško delo idr.)

Opomba: Stopnja DDV trenutno znaša 22%.