Go to Top

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Zakaj je koristno pravno svetovanje? Vsakomur, ki razmišlja o podjetništvu, se porajajo najrazličnejša vprašanja. Že pred registracijo podjetja vam tako lahko pomagamo s podjetniškim in pravnim svetovanjem. Z našo pomočjo boste sprejeli pravo odločitev in v podjetništvo zakorakali samozavestno ter opremljeni s potrebnim znanjem.

Po uspešni registraciji podjetja in zagonu poslovanja, se vsak podjetnik sreča s takšnimi ali drugačnimi pravnimi vprašanji in zagatami. Posvetite se poslom, skrb za pravna vprašanja pa prepustite nam. Pravno svetovanje in pomoč obsega predvsem področja obligacijskega, gospodarskega in delovnega prava.

Najpomembneje je, da svoj posel in svoje ideje zaščitite. Pomagamo vam pri sklenitvi pogodb o poslovnem sodelovanju in pri registraciji blagovne znamke. Svetujemo vam tudi glede pogodbenih razmerij in za vas pripravimo ustrezne pogodbe.

Pomagamo vam tudi pri vseh delovnopravnih vprašanjih. Potrebujete pogodbe o zaposlitvi? Kako se lahko zaposli poslovodna oseba in kaj je pogodba o poslovodenju? Potrebujete pomoč pri izpeljavi postopka odpovedi pogodbe o zaposlitvi? Za vas pripravimo tudi notranje akte in pravilnike z delovnopravnega področja ter odgovorimo na vsa druga vprašanja.

Naše pravno svetovanje je kvalitetno, hitro in odzivno. Z njim boste lažje in uspešneje vodili svoje podjetje ter se lahko mirno posvetili strokovnemu delu in svoji dejavnosti.

Svetovalna ura: 120 € + DDV


Postanite naša stranka v računovodstvu in si zagotovite posebno ponudbo POSLOVNIH SVETOVANJ

30% popusta na poslovna svetovanja

Ponudba velja za nove stranke, ki bodo podpisale pogodbo za vodenje računovodskih storitev v računovodskem servisu DATA d.o.o., za najmanj eno leto (ponudba svetovanj velja eno leto od podpisa pogodbe).

Prijavite se na svetovanja preko spletnega obrazca, nas pokličite na 01 600 1530 ali pa nam pošljite email na data@data.si.


Kontaktirajte nas in si rezervirajte svoj termin za pravno svetovanje

  • Pokličite nas na tel.: 01 600 15 30
  • E-pošta: data@data.si
  • Za vsa svetovanja smo dosegljivi tudi preko Skype.