Go to Top

Odprtje podjetja na Dati – zakaj smo prava izbira?

Odprtje podjetja na Dati je hitro in enostavno!

Odprtje podjetja na Dati oz. sam postopek ustanovitve podjetja je brezplačen. Zakaj je odprtje podjetja na Dati prava izbira? Katere oblike podjetij lahko odprete pri nas? Če že imate vse informacije, se odločite za odprtje podjetja na Dati! Termin za registracijo podjetja lahko rezervirate prek spletnega obrazca ali pa nas pokličete na 01/600-1530!

Ustanovite d.o.o. ali s.p. na Dati! Pokličite na 01/600-1530!

Katero obliko podjetja izbrati?

Če se odločite za odprtje podjetja na Dati, vam pred samo registracijo podjetja lahko svetujejo naši podjetniški svetovalci. Veliko informacij pred samo ustanovitvijo podjetja lahko dobite tudi na naših brezplačnih seminarjih – Kako zaslužiti s hobijem oz. idejo ter Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja. Organiziramo pa tudi številne druge podjetniške seminarje, ki jih lahko preverite na tej povezavi! Preden se odločite za odprtje podjetja na Dati je najprej treba izbrati ustrezno obliko za svojo dejavnost. Bo to status samostojnega podjetnika (s.p.) ali družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)? Ob redni zaposlitvi lahko na naši DATA točki odprete tudi popoldanski s.p. Za dodatna vprašanja pa se lahko obrnete na naše podjetniške svetovalce, ki so dosegljivi na 01/600-1530 ali na data@data.si.

Pretvorite vašo bruto plačo v neto!

podjetniško svetovanje

Preberite tudi – Regres 2022, do kdaj in koliko?

Odprtje podjetja na Dati – samostojni podjetnik

Ko gre za odprtje podjetja na Dati je najpogostejša oblika, ki jo registrirate, s.p. Ko se odločite za odprtje podjetja na Dati v obliki s.p. je vseeno treba pridobiti nekatere informacije in se za sam postopek tudi pripraviti. Preden pridete na postopek registracije podjetja na Dati, morate imeti odgovore vsaj na ta vprašanja:

Ko se odločite za odprtje podjetja na Dati v obliki s.p. pa morate s seboj prinesti tudi osebni dokument, davčno številko in overjeno soglasje (so)lastnika objekta, kjer bo poslovni naslov (če ga potrebujete). Kako poteka sam postopek registracije s.p. lahko preberete v tem članku. Prav tako pa preverite, koliko trenutno znašajo socialni prispevki, ki jih plačujejo samostojni podjetniki.

Kaj morate vedeti, če želite poslovati kot normiranec sp?

Odprtje podjetja na Dati – družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)

Ko se odločate za odprtje podjetja na Dati je smiselno poznati razlike med d.o.o. in s.p. Tudi postopek za ustanovitev d.o.o. je enostaven. Vseeno pa je treba imeti kar nekaj znanja ter poznati obsežno zakonodajo. Za odprtje podjetja na Dati v obliki d.o.o. so določeni nekateri pogoji. Bodoči družbeniki in zastopniki morajo biti pri postopku registracije osebno prisotni. S seboj morajo imeti veljaven osebni dokument. Prav tako pa mora biti ustanovitveni kapital vplačan v denarju (v najmanjšem znesku 7500 evrov). Ko se odločite za ustanovitev podjetja na Dati v obliki d.o.o., lahko gre za enoosebni ali večosebni d.o.o.

Popoldanski s.p. – zaslužite ob redni zaposlitvi!

Odprtje podjetja na Dati – imate vse na enem mestu za podjetnike

Če se odločite za odprtje podjetja na Dati, imate na enem mestu vse, kar podjetniki potrebujejo za svoje poslovanje. Smo podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami. Ob strani vam stojimo pred, med in po registraciji podjetja. Poleg tega, da vam nudimo računovodske storitve, imamo poleg podjetniških svetovalcev, tudi odlične pravne in davčne svetovalce, ki vam pomagajo ob pravnih oz. davčnih zagatah. In roko na srce – vsak podjetnik se kdaj znajde v njih. Za še več informacij smo vam na voljo na 01/600-1530! Pokličite nas ter se odločite za odprtje podjetja na Dati! Z nami ne boste nikoli sami!

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja