Go to Top

Zapore prometa na širšem območju Ljubljane

Zapore prometa zaradi vrha EU-Zahodni Balkan

Zapore prometa bodo občasne zaradi vrha EU-Zahodni Balkan na določenih relacijah na širšem območju Ljubljane. Vrh bo potekal danes in jutri, 6. oktobra 2021.

Informativni izračun plače

Zapore prometa na določenih lokacijah

Slovenija bo danes in jutri, 6. oktobra 2021 gostila vrh EU-Zahodni Balkan. Med obiskom delegacij bo policija na določenih lokacijah oz. trasah potovanj varovanih oseb izvajala kratkotrajne mobilne zapore prometa. Iz policije so sporočili, da bodo varovanim osebam zagotavljali čim bolj nemoten prehod. Varnostni ukrepi policije bodo prilagojeni najvišji stopnji varovanja, saj se vrha udeležujejo predsedniki vlad Evropske Unije, Zahodnega Balkana ter ostali visoki predstavniki EU z delegacijami in spremstvom.

Policija se bo potrudila, da se bodo ostali udeleženci normalno vključevali v promet. Bo pa na posameznih cestnih odsekih veljala prepoved prometa za tovorna vozila. Mimogrede, poznate obvezne listine za voznike tovornih vozil?

PRIJAVITE SE NA SEMINAR ZASLUŽI DENAR S SVOJIM HOBIJEM ALI IDEJO!

Zapore prometa in krajši prometni zastoji na širšem območju Ljubljane

Iz policije so še sporočili, da bo zaradi potovanj varovanih kolon s policijskim spremstvom danes in jutri, prihajalo do krajših prometnih zastojev in zapor na širšem območju Ljubljane. V času zapor bo promet urejen s strani policistov.

Želite odpreti s.p. ali d.o.o.?

Poziv, da se na pot odpravite prej

Policija vse voznike pozive, naj upoštevajo znake in odredbe policistov. Ti bodo skrbeli za varnost v cestnem prometu in prometno signalizacijo. Podali so priporočilo, da se na pot odpravite prej kot običajno in prilagodite vožnjo razmeram na cestah. Pred odhodom na pot preverite razmere na cestah na Prometnem informacijskem centru. Če je možno, predlagajo druge ceste.

Ne pozabite se prijaviti na e-novice!

Zapore prometa in prepoved prometa za tovorna vozila

V času srečanja bo na širšem območju Ljubljane veljala omejitev prometa za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega 7 ton in pol ter za vozila, ki prevažajo nevarno blago. Policija voznike vozil, za katere velja prepoved, poziva, naj se izločijo pravočasno in na primernih prostorih. V Uradnem listu RS lahko preverite na katerih cestah vse bo veljala prepoved.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja