Go to Top

Datino pravno svetovanje – če ga potrebujete, ste na pravem mestu!

Datino pravno svetovanje vam je vedno na voljo

Datino pravno svetovanje vam nudijo izkušeni pravni svetovalci, ki imajo ogromno izkušenj na področju podjetništva. Z našo pravno pomočjo boste vedno sprejeli prave odločitve za vaše podjetje.

Informativni izračun plače

Datino pravno svetovanje nudimo na več področjih

Datino pravno svetovanje vam nudimo pri najrazličnejših pravnih težavah in vprašanjih. Namesto tega, da bi čas in energijo vlagali v razvoj vašega podjetja, se morate ukvarjati še s tem? Ne skrbite, za to smo tukaj mi. Na našo pravno pomoč se lahko zanesete na področjih delovnega, gospodarskega in obligacijskega prava.

Bi želeli ustanoviti d.o.o.?

pravno svetovanje

REGISTRACIJA PODJETJA – UDELEŽITE SE BREZPLAČNEGA WEBINARJA!

Datino pravno svetovanje – delovno pravo

Naši pravni svetovalci z bogatimi izkušnjami na kadrovskem področju lahko pregledajo vso kadrovsko dokumentacijo vašega podjetja. Pregledamo lahko pogodbe o zaposlitvi, odločbe o odmeri letnega dopusta, notranje akte in interne pravilnike, ki jih kot delodajalec morate imeti. Pomagamo vam pri vodenju kadrovskih evidenc v skladu z zakonodajo.

Želite dodatno zaslužiti? Odprite popoldanski s.p.!

Prav tako vam lahko svetujemo, kako pripraviti ustrezno dokumentacijo ob odhodu zaposlenih iz podjetja. Pomagamo vam pri izpeljavi postopka odpovedi pogodbe o zaposlitvi, koriščenju dopusta pri odpuščenem delavcu, vračanjem regresa ipd.

Pripravimo lahko tudi notranje akte in pravilnike z delovnopravnega področja, kot so pravilnik o letnem dopustu, pravilnik o preprečevanju mobinga (ta je obvezen za vse delodajalce!), pravilnik o ugotavljanju alkoholiziranosti na delovnem mestu

Če se boste posvetovali z našimi pravniki, ste pripravljeni na obisk tudi najbolj zagnanih delovnih inšpektorjev.

PREBERITE TUDI: OBETAJO SE PODRAŽITVE HRANE!

Datino pravno svetovanje – gospodarsko pravo

Tudi na področju gospodarskega prava vam naši pravniki zagotavljajo podporo. Pogosto se podjetja na nas obračajo pri ureditvi spremenjenih razmerij med družbeniki, odsvojitvi lastniškega deleža, odstavitvi direktorja in zapiranju podjetij. Prav tako vam lahko svetujemo glede različnih oblik gospodarskih družb.

Nudimo vam tudi računovodsko svetovanje!

Datino pravno svetovanje – obligacijsko pravo

Izrednega pomena je tudi, da svoj posel in svoje ideje zaščitite. Naši pravniki vam lahko pomagajo pri sklenitvi pogodb o poslovnem sodelovanju in pri registraciji blagovne znamke. Svetujejo vam glede pogodbenih razmerij. Podrobno lahko pregledajo obstoječe pogodbe. Ocenijo lahko, če so ustrezne in vam svetujejo, kako jih izboljšati. Pregledujejo in pripravljajo najemne, prodajne, podjemne, avtorske in posojilne pogodbe. Lahko izpeljemo tudi izterjavo dolgov in vložitev izvršb na podlagi verodostojne listine.

Pošljite nam vaše povpraševanje preko spletnega obrazca, nam pišite na [email protected] ali nas pokličite na telefonsko številko 01 600 1530.

Želim se prijaviti na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja