Go to Top

Datino pravno svetovanje – če ga potrebujete, ste na pravem mestu!

Datino pravno svetovanje vam je vedno na voljo. Nudijo ga pravni svetovalci, ki imajo vrsto let izkušenj na področju podjetništva. Pomagali vam bodo, da boste vedno sprejeli prave odločitve za vaše podjetje.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite nas na telefonsko številko 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si in si zagotovite termin. Če pa želite odpreti podjetje, so vam na voljo naši podjetniški strokovnjaki, ki vam bodo pomagali vstopiti na samostojno pot. Ne pozabite, registracija podjetja je pri nas brezplačna!

Hitra ustanovitev podjetja

Datino pravno svetovanje nudimo na več področjih

Ko enkrat prevzamete vodenje podjetja, se poleg svoje primarne dejavnosti soočite s povsem novimi izzivi. Tudi pravnimi. Če na tem področju niste strokovnjak (in večina podjetnikov ni), vas ti izzivi verjetno bremenijo in povzročajo skrbi. Namesto tega, da bi čas in energijo vlagali v razvoj vašega podjetja, se morate ukvarjati z njimi. Ne skrbite, za to je tukaj naša pravna služba. Nanjo se lahko zanesete na področjih delovnega, gospodarskega in obligacijskega prava.

Informativni izračun plače

Pravno svetovanje

Bi želeli ustanoviti d.o.o.?

Datino pravno svetovanje – delovno pravo

Naši pravni svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami na kadrovskem področju lahko pregledajo vso kadrovsko dokumentacijo vašega podjetja. Preverijo lahko pogodbe o zaposlitvi, odločbe o odmeri letnega dopusta, notranje akte in interne pravilnike, ki jih kot delodajalec morate imeti. Pomagajo vam pri vodenju kadrovskih evidenc v skladu z zakonodajo.

Želite dodatno zaslužiti? Odprite popoldanski s.p.!

Prav tako vam lahko svetujejo, kako pripraviti ustrezno dokumentacijo ob odhodu zaposlenih iz podjetja. Vodijo vas pri izpeljavi postopka odpovedi pogodbe o zaposlitvi, koriščenju dopusta pri odpuščenem delavcu, vračanjem regresa ipd.

Pripravijo lahko tudi notranje akte in pravilnike z delovnopravnega področja, kot so pravilnik o letnem dopustu, pravilnik o preprečevanju mobinga (ta je obvezen za vse delodajalce!), pravilnik o ugotavljanju alkoholiziranosti na delovnem mestu …

Če se boste posvetovali z našimi pravniki, ste pripravljeni na obisk tudi najbolj zagnanih delovnih inšpektorjev!

Normiranci! Kaj je treba vedeti?

Datino pravno svetovanje – gospodarsko pravo

Tudi na področju gospodarskega prava vam naši pravniki zagotavljajo podporo. Pogosto se podjetja na nas obračajo pri ureditvi spremenjenih razmerij med družbeniki, odsvojitvi lastniškega deleža, odstavitvi direktorja in zapiranju podjetij. Obenem vam lahko svetujejo glede različnih oblik gospodarskih družb.

Nudimo vam tudi računovodsko svetovanje!

Datino pravno svetovanje – obligacijsko pravo

Pomembno je tudi, da svoj posel in svoje ideje zaščitite. Naši pravniki vam lahko pomagajo pri sklenitvi pogodb o poslovnem sodelovanju in pri registraciji blagovne znamke. Svetujejo vam glede pogodbenih razmerij. Podrobno lahko pregledajo obstoječe pogodbe. Ocenijo lahko, če so ustrezne in vam svetujejo, kako jih izboljšati. Pregledujejo in pripravljajo najemne, prodajne, podjemne, avtorske in posojilne pogodbe. Lahko izpeljejo tudi izterjavo dolgov in vložitev izvršb na podlagi verodostojne listine.

Potrebujete Datino pravno svetovanje? Sporočite nam! Pošljite nam vaše povpraševanje preko spletnega obrazca, nam pišite na data@data.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 600 1530.

Želim se prijaviti na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja