Go to Top

Brezplačna delavnica Inšpektorata za delo

Inšpektorata RS za delo organizira brezplačno delavnico z naslovom Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja. Brezplačna delavnica, katere namen je preprečevanje delovnih sporov, je namenjena tudi podjetnikom. Avgusta sta razpisana dva termina.

izobraževanje

Varstvo in zdravje pri delu

Varstvo in zdravje pri delu je usposabljanje, ki je zakonska obveznost.

Več informacij

Če imate težave z razumevanjem vaših obveznosti na področju varnosti in zdravja pri delu in ne veste, kako bi se učinkovito pogovarjali z zunanjimi strokovnimi delavci, potem je to odlična priložnost, da dobite brezplačne informacije za omenjeno področje.

brezplačna delavnicaBrezplačna delavnica se izvaja v okviru projekta »Odpravimo konflikte na delovnem mestu« – Ozaveščanje o možnosti posredovanja v sporu med delavcem in delodajalcem ter svetovanje delodajalcem. Projekt je prvenstveno namenjen delodajalcem. Na Inšpektoratu si še posebej želijo, da bi brezplačna delavnica privabila manjše delodajalce. Zanje so namreč so navedene tematike zaradi omejenih finančnih in kadrovskih virov poseben izziv. “Prepričani smo, da boste na predavanju prejeli veliko koristnih informacij, ki vam bodo pomagale k razumevanju zahtev glede varnosti in zdravja pri delu,” so še dodali.

Ustrezno usposabljanje iz varnosti in zdravja pri delu sicer lahko opravite tudi pri nas v podjetju Data. Več informacij dobite s klikom na spodnji gumb:

Prijava na izobraževanje

Kdaj bo brezplačna delavnica?

Razpisana sta dva termina za delavnico. In sicer 17. in 24. avgust, med 11. in 14. uro. Brezplačna delavnica se bo izvajala na Verovškovi 64a v Ljubljani. Prijave sprejemajo po elektronski pošti (admir.babic@gov.si) ali na telefonski številki 01 280 36 95. Prijavo seveda lahko pošljete tudi prek navadne pošte, na naslov Verovškova 64a, 100 Ljubljana (s pripisom “za projekt – prijava na delavnico!”). Več informacij pa dobite na povezavi: Delavnica IRSD.

Morda vas zanima tudi:

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja