Go to Top

TVU 2018: Brezplačna podjetniška izobraževanja

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2018 (TVU 2018) na Dati organiziramo niz brezplačnih izobraževanj. Izkoristite priložnost in pridobite ali pa le nadgradite svoje podjetniško znanje.

S Tednom vseživljenjskega učenja, ki bo potekal med 11. in 20. majem 2018, tudi na DATI opozarjamo slovensko javnost na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Projekt je ena izmed najbolj prepoznavnih promocijskih kampanj na področju izobraževanja v Sloveniji. Kaj za vse bodoče podjetnike letos pripravljamo na DATI?

Zasluži s svojim hobijem ali idejo

Izobraževanje je neprekinjen proces in vsako novo znanje je dobrodošlo. Za vse, ki stopate po podjetniški poti, je pomembno, da se aktivno vključite v podjetniški koncept razmišljanja in tako postavite trdne temelje za svoje udejstvovanje.

Za bodoče podjetnike v okviru TVU 2018 pripravljamo Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo in Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja.

TVU 2018

Prvi je namenjen odkrivanju pravih podjetniških idej, na drugem pa podrobno razložimo razliko med s. p. in d. o. o. ter vam pojasnimo, katere so prednosti in slabosti ene in druge organizacijske oblike. Povemo vam tudi, katere so oblike vodenja računovodstva obstajajo ter kako je z davki pri poslovanju v enem in drugem primeru.

Če ste svoje podjetje že registrirali, potem vabljeni na izobraževanje Podjetnik sem – kaj pa zdaj?. Podjetnik začetnik se bo na izobraževanju seznanil s postopki po registraciji podjetja, ki jih lahko opravlja na Datini točki VEM, in z zakonom o odprtju računa za namene poslovanja podjetja. Izvedel bo, kdo mora opraviti postopke, ki zadevajo področje varstva in zdravja pri delu, na kakšen način lahko vodi poslovne knjige in kaj so elementi delovnega razmerja. Z izkušenim podjetniškim strokovnjakom se bo pogovoril tudi o žigu, izdajanju računov in sklepanju pogodb.

Termini izobraževanj v okviru TVU 2018:

Vsa izobraževanja bodo potekala na Dunajski 136 v Ljubljani. Prijavite se lahko prek elektronske pošte data@data.si ali s klicem na 01 600 1530.

Ostale dogodke TVU 2018 lahko najdete v posebnem koledarju dogodkov.

Ste ravnokar registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik? Kaj pa zdaj?

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja