Go to Top

Solidarnostni dodatek – vlogo lahko oddate samo še do jutri!

Rok za oddajo solidarnostnega dodatka se izteka! Kdo je upravičen do enkratnega solidarnostnega dodatka? Kje lahko zaprosite za enkratni solidarnosti dodatek? Do kdaj lahko zaprosite za enkratni solidarnostni dodatek?

PRIJAVA NA BREZPLAČNI SEMINAR

Se vaš študij zaključuje in niste povsem prepričani o svoji poklicni prihodnosti? Vabimo vas, da se udeležite naših podjetniških izobraževanj! Morda je ustanovitev lastnega podjetja to kar iščete! Ponudbo naših izobraževanj si lahko ogledate na povezavi, lahko pa nam tudi pišete na [email protected]!

Informativni izračun plače

Pravica do solidarnostnega dodatka

Ustanavljate s.p. ali d.o.o.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Rok Gros, DataRok Gros, Data

Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo določa, da se izplača enkratni solidarnostni dodatek v višini 150 evrov študentom in študentkam s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Študenti in študentke, ki se v študijskem letu 2019/2020 izobražujejo po javno veljavnih študijskih programih v Republiki Sloveniji na rednem ali izrednem načinu in na dan 13. marca 2020 niso bili vključeni v obvezno pokojninsko in invalidsko zavarovanje, lahko zaprosijo za enkratni solidarnostni dodatek.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Kdo je upravičen do enkratnega solidarnostnega dodatka?

Vsi višješolski in visokošolski študente in študentke, ki ste upravičeni do enkratnega solidarnostnega dodatka za študente v višini 150 eurov in vloge še niste oddali, lahko oddate vlogo le še kratek čas!

MINIMALNI in MAKSIMALNI ZNESEK ZA MALICO

Kje lahko zaprosite za enkratni solidarnostni dodatek?

Vloga za enkratni solidarnostni dodatek lahko oddate preko elektronskega obrazca »Vloga za izplačilo enkratnega solidarnostnega dodatka študentom«. Vloga se odda na spletni strani eUprave.

ZNESEK REGRESA 2020

Do kdaj lahko zaprosite za enkratni solidarnostni dodatek?

Za enkratni solidarnostni dodatek lahko zaprosite le še do 30.junija 2020. Rok se torej izteka! Vložite vlogo še danes!

O dodelitvi enkratnega solidarnostnega dodatka bo odločalo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport na podlagi enotne matične številke občana – EMŠO številke študenta oz. študentke. V kolikor bodo podatki pravilni in bo študent oz. študentka upravičen do izplačila dodatka, bo ministrstvo nakazalo znesek na transakcijski račun, naveden v oddani vlogi.

BRUTO NETO PLAČA

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na [email protected].

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja