Go to Top

Na Tržnici priložnosti bo tudi Data – pridite po brezplačen nasvet!

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Evropski sklad za regionalni razvoj

Karierni centri Univerze v Ljubljani organizirajo dogodek 3P: Pripravljeni na podjetniško pot, na katerem bo sodelovala tudi Data d.o.o. Vsem potencialnim (mladim) podjetnikom se bomo predstavili na Tržnici priložnosti. Ta bo potekala v torek, 7. marca 2017, na ljubljanski Fakulteti za družbene vede.

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Možnosti za dodaten zaslužek je veliko!

Več informacij

Če imate dobre ideje, ki bi jih rad uresničil, a potrebujete nasvet ljudi, ki že hodijo po podjetniški poti, je Data d.o.o. pravi naslov za vaša vprašanja. Na dogodku poiščite Datino točko VEM. Na enem mestu vam bomo ponudili vsa znanja in informacije, ki so potrebna za zagon in varno poslovanje podjetij.

Prijava na izobraževanje

Na Datini točki Vem na Fakulteti za družbene vede boste lahko izvedeli:

tudi Data

 

Naši strokovnjaki vam bodo na voljo tudi za brezplačna individualna svetovanja.

Vabljeni vsi študenti in tisti, ki vas privlači vstop v svet podjetništva! Z našo pomočjo bo ta veliko bolj razumljiv in veliko manj stresen.

Prijava na izobraževanje

Program dogodka in prijave

Kot rečeno, bo dogodek potekal 7. marca 2017 v Veliki konferenčni dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani. Začetek bo ob 16. uri.

Dogodek je za prijavljene udeležence brezplačen. Prijavite se lahko na povezavi: http://bit.ly/2kTou18.

Registracija podjetja je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

15.30 – 16.00    Registracija

16.00 – 16.10    Uvodni nagovor

16.10 – 18.10    Okrogla miza z gosti podjetniki

Zgodbe uspešnih podjetnikov vključujejo tako vzpone in padce. Slišali boste zgodbe, začetke, izkušnje in nasvete predstavnikov podjetij Optiweb (Miha Lavtar), e-Branjevka (Tadej Grm), Ličila.si(Gregor Koprivnik) in Skuhna (Max Zimani).

18.10 – 18.40    Tržnica priložnosti

Na podjetniški poti niste sami. Spoznajte in povežite se s podpornimi okolji, v okviru katerih lahko razvijete svojo podjetniško idejo. Z nami bodo Ljubljanski univerzitetni inkubator, ABC pospeševalnik, Erasmus za mlade podjetnike, VEM točka DATA in drugi.

18.40 – 19.40    Mreženje z namenom in v praksi

Brez mreženja danes ne gre, saj z njim tkemo nova poznanstva, ki nam odpirajo nove priložnosti. Spoznali boste proces učinkovitega mreženja ter mreženje preizkusili v praksi.

19.40 – 20.00    Zaključek

Moderator dogodka bo dr. Rok Stritar, podjetnik, mentor in predavatelj.

Prijava na izobraževanje

Morda vas zanima tudi: 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja