Go to Top

Javni razpis v višini 10 milijonov EUR za gostinstvo in turizem

Napovedan je javni razpis za sofinanciranje obratovalnih stroškov podjetjem v gostinstvu in turizmu v času epidemije COVID-19. Javni razpis bo v obliki javnega poziva izvedel SPIRIT. Kdo bo do finančne pomoči torej upravičen in koliko bo znaša pomoč?

Informativni izračun plače

Tudi v času epidemije je zelo pomembno, da za vaše poslovne zadeve skrbijo strokovnjaki. Podjetje DATA d.o.o. na enem mestu združuje vse strokovnjake, ki jih podjetje potrebuje. Na voljo so vam računovodje, pravniki, davčni in podjetniški svetovalci. Želite za svoj posel vrhunsko ekipo strokovnjakov? Pišite nam na [email protected] in povprašajte po ponudbi!

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Javni razpis prinaša nepovratna sredstva sektorju gostinstva in turizma

Potrebujete pomoč pri uveljavljanju pravic iz Petega protikoronskega paketa? Pošljite povpraševanje!

Manja Veličkovič, univ. dipl. prav., DataManja Veličkovič, univ. dipl. prav., Data

Med dejavnosti, ki jih je epidemija najbolj prizadela sta zagotovo gostinstvo in turizem. Gostinci so morali svoja vrata med prvimi zapreti že v času prvega vala epidemije. Tudi drugi val epidemije jim ne prizanaša.

BRUTO NETO PLAČA

Javni razpis bo financiral obratovalne stroške

Javni razpis bo omogočal sofinanciranje obratovalnih stroškov, ki so nastali zaradi izpada prihodkov kot posledice epidemije COVID-19. Na podroben odgovor, kateri stroški bodo upravičeni, bomo morali počakati do objave javnega razpisa. Iz trenutno znanih informacij pa lahko sklepamo, da bodo to tisti nujni stroški, ki so kljub neobratovanju nastali za ohranjanje podjetij v minimalni kondiciji.

Delno subvencioniranje skrajšanega polnega delovnega časa

Podjetje bo lahko prejelo do 9.999 eur nepovratnih sredstev

Na javni razpis se bodo lahko prijavila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki delujejo v panogi gostinstva in turizma.  Posamezno podjetje bo lahko prejelo največ do 9.999 evrov pomoči v obliki pavšalnega zneska, ki se bo določil za vsak posamezni primer.

PETI PROTIOKORONSKI PAKET

Vir: gov.si

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na [email protected].

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja