Go to Top

Registracija statusa samostojnega podjetnika pri nas! Brezplačno!

Registracija statusa samostojnega podjetnika je pri nas, podjetju Data d.o.o., brezplačno! Že veste kaj potrebujete za registracijo statusa samostojnega podjetnika? Vas zanima kakšni so po registraciji prispevki, akontacija davka na dobiček ipd.? Veste kako koristite olajšavo za prvi vpis v register?

PODJETNIŠKA IZOBRAŽEVANJA NA DATI

Podjetje Data d.o.o. Vam nudi predstavitev začetka poslovanja kot s.p. ali d.o.o. v seminarju »Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja«! Izobraževanje Vam omogoča vpogled v stroške, obdavčitev in postopke, ki jih prinese s seboj registracija statusa samostojnega podjetnika. Spoznali boste razlike med s.p. in d.o.o. ter se podrobno sprehodili po postopku registracije. Udeležba je brezplačna!

Informativni izračun plače

Registracija statusa samostojnega podjetnika – postopek in kaj potrebuješ

Potrebujete zanesljiv računovodski servis

Sabina Dimnik, DataSabina Dimnik, Data

Registracija statusa samostojnega podjetnika je pri nas izjemno enostavna. Celoten postopek je voden s strani izkušenega referenta.

Vpis v register je možen že v dveh dneh od obiska DATA točke SPOT Registracija. Pri tem lahko navedete tudi kasnejši datum za vpis v register. To je koristno v kolikor želite, da je prehod iz redne zaposlitve v samozaposlitev na Vašem s.p. brezhiben in predvsem brez prekinitve. Lahko je razlog tudi simbolično izbran datum ali dejstvo, da dejavnosti v tekočem mesecu še ne boste izvajali in ne bi želeli v tem obdobju plačevati prispevkov.

ZNESEK REGRESA 2020

Registracija statusa samostojnega podjetnika zahteva, da pridete k nam ob vnaprej dogovorjenem terminu z veljavnim osebnim dokumentom in davčno številko. V kolikor niste lastnik stanovanja, hiše ali poslovnih prostorov, morate priskrbeti še overjeno izjavo lastnika objekta, ki jo ob fizični prisotnosti lastnika lahko brezplačno overimo tudi mi!

Finančne in organizacijske prednosti ter slabosti samozaposlitve.

Najboljši računovodja je prisoten na točki, kjer poteka registracija statusa samostojnega podjetnika! Tako Vam je lahko kar se da najbolj v pomoč!

V okviru postopka registracije se boste dogovorili z referentom glede imena podjetja, dejavnosti, ki jih boste opravljali in naslova podjetja. Dogovorili se boste tudi glede načina vodenja knjig. To mora biti FURS-u napovedano ob sami ustanovitvi in v kolikor tega ne storite, Vam FURS sam določi ali boste v tekočem letu vrednotili stroške kot normiranec ali upoštevali dejanske stroške. Pri tem se lahko okoristite tudi prednosti našega računovodskega servisa, ki se tudi nahaja na sami točki, kjer poteka registracija statusa samostojnega podjetnika. Ob izbiri našega računovodskega servisa za vodenje Vaših poslovnih knjig in listin, Vam naš računovodja lahko svetuje že na točki ustanavljanja!

BRUTO NETO PLAČA

Dober računovodja mora biti z Vami že na točki ustanavljanja in pri nas je to vsekakor izvedljivo! Našim strankam računovodje svetujejo že na samem začetku glede primerne izbire načina vodenja knjig upoštevajoč Vašo poslovno situacijo. Svetuje Vam glede najbolj praktičnega načina dela, vodenja izdanih računov in ostalih majhnih podrobnosti in veščin poslovanja.

Za termin sestanka z računovodjo in registracije statusa samostojnega podjetnika nas pokličite na 01 600 1530 ali pišite na data@data.si!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja