Go to Top

Webinarji in spletna predavanja za bodoče podjetnike pri DATA d.o.o.!

Webinarji za lažji začetek v podjetništvu ali na samostojni podjetniški poti so še vedno aktualni v podjetju DATA, d.o.o.. Uspešni podjetniki morajo namreč nenehno pridobivati nova znanja, pri tem pa so Vam naši webinarji v veliko pomoč. Vsi webinarji pri nas so brezplačni, v nadaljevanju pa preverite ponudbo!

Informativni izračun plače

Ali veste, da lahko v podjetju DATA d. o. o. povsem brezplačno registrirate svoje podjetje na DATA točki SPOT registracija? Poleg brezplačne registracije Vam ponujamo tudi računovodski servis z dolgoletnimi izkušnjami, ki ga spremljajo svetovalci na področju pravne in davčne zakonodaje. Pri nas dobite vse na enem mestu! Za ponudbo nam pišite na data@data.si.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Brezplačni webinarji na DATI:

Poleg pridobivanja odgovorov na Vaša specifična vprašanja in splošnih informacij, ki jih lahko najdete na naši spletni strani, so webinarji dober vir pridobivanja bolj zajetnega razpona informacij v izredno kratkem času.

Poslovanje inovativnih podjetij

1. Brezplačni webinarji za tiste, ki iščete svojo izvirno podjetniško idejo

Razmišljate o samostojni podjetniški poti, a ne veste, kako začeti? Radi bi poiskali vaš »klic podjetništva«? Potem so naši webinarji prava začetna stopnica za Vas!

Potrebujete pravni nasvet? Pošljite povpraševanje!

Anja Gašperlin, univ. dipl. prav., DataAnja Gašperlin, univ. dipl. prav., Data

Naša strokovna predavateljica Bogdana Rejc Vam lahko preko svojih bogatih izkušenj s podjetniki predstavi mnogotere uspešne zgodbe in podjetnike, ki so ujeli svojo poslovno priložnost.

Ključ do uspeha je za vsakega začetnika, ki razmišlja o poslovni poti, različen, a naša predavateljica je pričala mnogim podjetniškim zgodbam, ki lahko tudi Vam služijo kot vir navdiha.

Prijavite se na brezplačni webinar Kako zaslužiti s hobijem?

Pravni nasvet

2. Brezplačni webinarji za tiste, ki želite registrirati s.p. ali d.o.o.!

Z izbrano idejo ali poslovnim modelom ste najverjetneje že skoraj na pol poti. Kako narediti naslednji korak, kako registrirati podjetje in kakšno podjetje naj to bo? Tudi na ta pomembna vprašanja Vam lahko pomagajo odgovoriti naši webinarji!

Na webinarju Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja Vam bodo naši strokovnjaki predstavili stroške, ki jih boste deležni pri poslovanju Vašega podjetja, postopke za odprtje izbrane pravnoorganizacijske oblike, obdavčitve … Na voljo bodo tudi za najpogostejša praktična vprašanja, s katerimi se srečujejo prav vsi bodoči podjetniki!

Prijavite se na brezplačni webinar Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja