Go to Top

Dejavnosti v letu 2022 – katere bodo aktualne prihodnje leto?

Dejavnosti v letu 2022 – katero dejavnost izbrati?

Dejavnosti v letu 2022 – pripravili smo pregled dejavnosti, za katere pričakujemo, da bo zelo aktualne in dobičkonosne prihodnje leto. Katere so? V ospredju podjetniških aktivnosti bodo zagotovo dejavnosti, na izbor katerih bo vsaj na začetku leta še vedno vplivala epidemija koronavirusa. Mogoče kolebate glede dejavnosti vašega bodočega podjetja? Naši podjetniški svetovalci vam lahko pri tem pomagajo! Pokličite na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si ter se dogovorite za termin plačljivega svetovanja!

Informativni izračun plače

Področja aktivnosti, ki bodo opredeljevale dejavnosti v letu 2022

Podjetniške ideje, ki so plod razmišljanja, raziskav in aktivnosti posameznika še preden se odloči za registracijo ustrezne oblike podjetja s katerim bo posloval na trgu, so velikokrat odraz stanja v družbi. Kaj mislimo s tem? Veliko podjetniških idej nastane v času krize, ko podjetniško razmišljujoči ljudje iščejo rešitve za probleme v družbi. Področje samooskrbe, plastika, ki onesnažuje planet, ogromne količine odpadkov, ponovna uporaba izdelkov, starajoča se družba, alternativni viri energije, epidemija itd. je le nekaj področij, kjer se v svetu in pri nas razvijajo podjetniške ideje. Ob registraciji podjetja, podjetniki izberejo dejavnosti, ki jim skozi poslovanje podjetja, omogočajo uresničevati poslanstvo podjetja. Za zadnji dve leti, ko nam življenje kroji epidemija koronavirusa lahko rečemo, da sta v ospredju dejavnost spletne prodaje in dejavnost dostave blaga na dom stranke.

Ustanovitev podjetja

podjetniško svetovanje

Rezervirajte svoj termin za registracijo podjetja!

Predvidevanja za dejavnosti v letu 2022

V naslednjem letu se bo zagotovo nadaljeval trend nakupovanja blaga prek spletnih trgovin. Beremo lahko, da se je prodaja prek spleta povečala za 70 odstotkov. Vezano na dejavnost spletne trgovine, se je povečalo povpraševanje po dostavnih storitvah. Tudi na DATA točki smo referenti v letošnjem letu registrirali veliko samostojnih podjetnikov, katerih glavna dejavnost je bila dostava hrane na dom. Proti koncu leta pa se je dostava hrane razširila tudi na dostavo drugih dobrin. Predvidevamo, da bodo aktualne dejavnosti v letu 2022 tudi dejavnost digitalnega marketinga, informacijske dejavnosti, pridelava in prodaja bio hrane, e-izobraževanje, prevozne storitve, popravila in ponovna uporaba izdelkov in gradbeništvo.

Udeležite se brezplačnega skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja!

Prevladujoče dejavnosti v letu 2022 bodo tudi dejavnosti povezane z gradbeništvom

Gradbeništvo je dejavnost, ki je v ospredju podjetniške aktivnosti že nekaj let. Z investicijami, ki jih napoveduje država, se bo ta trend zagotovo ohranil tudi naslednje leto. Od gradnje infrastrukture, do gradnje objektov, obrtniških del v gradbeništvu, obnove stavb ter tudi nepremičninske storitve, ki so vezane na prodajo nepremičnin. Krepila se bo trgovina z gradbenimi izdelki, prodaja pohištva in opreme za stanovanja.

Pri nas lahko ustanovite tudi popoldanski s.p.!

Se boste tudi vi odločili za registracijo podjetja v naslednjem letu in še razmišljate, katere dejavnosti v  letu 2022 bi lahko opravljali kot podjetnik? Vabimo vas, da se udeležite predavanj, ki jih nudimo bodočim podjetnikom, ki iščejo podjetniško idejo. Pred samo registracijo priporočamo udeležbo na brezplačnih webinarjih Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja in Kako zaslužiti s hobijem? Nudimo vam tudi individualna podjetniška svetovanja, kjer se lahko z našimi svetovalci posvetujete glede svoje podjetniške poti. Za več informacij lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja