Go to Top

Prevozniška podjetja tudi dražijo! Višje prevoznine!

Prevozniška podjetja se prilagajajo dražitvam na trgu

Prevozniška podjetja so enostavno »prisiljena« v podražitev prevoznin. Razlogi so podobni kot v večini ostalih podražitev. Kateri pa so ti razlogi? Preverite v članku!

Informativni izračun plače

Prevozniška podjetja – razmišljate o ustanovitvi podjetja tudi vi?

Še preden pogledamo, kje tičijo razlogi, da bodo prevozniška podjetja dražila prevoznine, na kratko poglejmo, kako lahko ustanovite podjetje pri nas! Na naši DATA točki lahko ustanovite d.o.o. in s.p. Pomagamo vam pa lahko tudi pri ustanovitvi popoldanskega s.p. Mogoče na podjetniško pot stopate prvič? Za več informacij kontaktirajte naše podjetniške svetovalce in se dogovorite za termin plačljivega svetovanja! Našo celovito podporo podjetjem zaokrožujejo tudi davčni in pravni svetovalci! Seveda pa imamo pri nas tudi kakovosten računovodski servis! Če potrebujete katerokoli našo storitev nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si.

PREVERITE IZOBRAŽEVANJA, KI JIH ORGANIZIRAMO PRI NAS!

Prevozniška podjetja – zakaj dražijo prevoznine?

Razlogi za to, da so prevozniška podjetja primorana v podražitev prevoznin so podobni kot pri ostalih podražitvah. Zaradi podražitve energentov, sploh električne energije in zemeljskega plina, so tudi prevozniška podjetja prisiljena ukrepati ter podražiti prevoznine. Dvig cen energentov jasno vpliva na podjetja, ki so energetsko intenzivna. Med te sodijo tudi prevozniška podjetja.

Udeležite se skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja!

podjetniško svetovanje

Rezervirajte svoj termin za registracijo podjetja pri nas!

Prevozniška podjetja – kaj bo podražitev prinesla?

Kljub temu, da prevozniška podjetja poslujejo dobro pa so prisiljena dvigniti prevoznine. Dražji so namreč naftni derivati kakor tudi že omenjena energija. Do zamrznitve cen energentov ni prišlo, s čimer so morali prevozniki dvigniti cene prevoznin. Posledica tega bo v prihodnjih mesecih jasna. Višje cene energentov vplivajo na cene storitev prevoznikov – to pa se bo preneslo na končnega potrošnika. Tako lahko ponovno pričakujemo višje cene končnih produktov! Preberite tudi, da je bila novembrska inflacija v Sloveniji najvišja v zadnjih 13 letih!

Ostanite na tekočem: prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja