Go to Top

Podjetniški svetovalec naj vam svetuje pred registracijo podjetja!

Podjetniški svetovalec je skoraj nuja pred registracijo podjetja!

Podjetniški svetovalec v podjetju DATA vam na individualnem svetovanju razkrije podrobnosti, vas usmeri in vam poda informacije, ki so ključnega pomena za uspešno pripravo dokumentov za registracijo vašega podjetja in vaše poslovanje po ustanovitvi podjetja. V kolikor bi tudi vi želeli posvet s podjetniškim svetovalcem, se lahko dogovorite za termin svetovanja! Pokličete lahko na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si

Informativni izračun plače

Kako in kdaj vam lahko pomaga podjetniški svetovalec?

Ste v dilemi, kdaj je za vas najbolje registrirati podjetje? Na začetku meseca ali sredi njega? Veste kakšna so pravila glede imena firme? Boste pravilno pripravili izjavo lastnika objekta za poslovni naslov podjetja? Je dobro imeti zastopnika v s.p. ali več zastopnikov v d.o.o.? Koliko dejavnosti lahko registrirate ob registraciji? So to lahko popolnoma različne dejavnosti? So kakšni pogoji za opravljanje dejavnosti, ki jih imate namen opravljati? Kako naj vodim finančno poslovanje podjetja? Kaj je najbolj ugodno zame? Kaj pa prispevki za socialno zavarovanje? So kakšne subvencije za začetek? Sem upokojenec in me zanima, če lahko registriram podjetje? Moram res registrirati s.p. ali lahko kako drugače izstavim račun, da bo v skladu z zakonodajo? Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja, vam lahko odgovori podjetniški svetovalec! Za termin svetovanja lahko pokličete na 01/600-1530 ali pa nam pišete na data@data.si.

Pri nas lahko registrirate d.o.o.!

podjetniško svetovanje

Prijavite se na seminar Prednosti in slabosti samozaposlitve!

Podjetniški svetovalec obvlada Standardno klasifikacijo dejavnosti

Veste, kje se v Standardni klasifikaciji dejavnosti skriva lektoriranje? Katero šifro dejavnosti je potrebno izbrati, da lahko izstavite račun stranki za opravljeno lektorsko delo? Podjetniški svetovalec vas vodi čez labirint 192 strani dolgega dokumenta in vam svetuje pri izbiri pravih šifer dejavnosti. Pojasni, katere aktivnosti sodijo v posamezno dejavnost in ali dejavnost, ki jo boste opravljali zahteva od vas izpolnjevanje posebnih zakonsko določenih pogojev. Izobrazba ni pogoj za registracijo podjetja, je pa večkrat pogoj za opravljanje določenih dejavnosti iz SKD.

Udeležite se brezplačnega skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja!

Kaj pa potem, ko ste registrirani? Podjetniški svetovalec ve!

Tudi po ustanovitvi podjetja imate podjetniki obveznosti, ki jih je potrebno opraviti čim prej po vpisu podjetja v poslovni register. Podjetniški svetovalec v podjetju DATA vam že na individualni obravnavi razloži postopke po registraciji podjetja, glede na vrsto vašega podjetja. Na podlagi teh informacij, se znate pravilno organizirati in planirati svojo podjetniško pot.

Udeležite se seminarja Na kaj moram biti pozoren kot normiranec?!

Podjetniški svetovalec ne svetuje le podjetnikom, ki so začetniki

Podjetniški svetovalec aktivnim podjetnikom svetuje glede sprememb in postopkov, ki jih želijo opraviti v svojem podjetju. Glede prehoda iz rednega v popoldanski s.p., možnosti uveljavljanja znižanih prispevkov za socialno zavarovanje itd. Svetuje vam tudi, kdo in na kakšen način vam lahko pomaga v podjetju.

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Podjetniški svetovalec dela z roko v roki z ostalimi svetovalci v podjetju

Zna vam prisluhniti in vas usmeriti k pravim sogovornikom. V podjetju DATA lahko koristite poleg podjetniškega svetovanja tudi svetovanja strokovnjakov s pravnega in davčnega področja. Le tako pridobite prave in celovite informacije še preden zakorakate v podjetniške vode. Zato podjetniki vabljeni na individualno svetovanje. Zanj nam pišite na data@data.si ali pa nas pokličite na 01/600-1530. Z veseljem vam bomo prisluhnili in poiskali odgovore na vaša vprašanja!

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja