Go to Top

Podjetniška izobraževanja – Podarite si znanje

V našem izobraževalnem centru smo do konca leta za vse, ki se boste prijavili na plačljiva podjetniška izobraževanja, pripravili popust.

izobraževanja

Prav vsem, ki se boste prijavili in izobraževanje in ga plačali še pred koncem leta, bomo podarili 20 odstotkov popusta.

Izobraževanja se lahko udeležite decembra ali januarja.

Podjetniki že veste, da je neprestano učenje del podjetništva, mi pa vam v tem trenutku ponujamo kar 15 različnih izobraževanja iz vseh področij, ki jih mora obvladovati podjetnik.

Podjetniška izobraževanja s popustom

Med njimi so izobraževanja, ki so obvezna za vse zaposlene (Varstvo in zdravje pri delu) in izobraževanja, ki jih še posebej priporočamo podjetnikom začetnikom (Na kaj moram biti pozoren kot normiranec in Abeceda poslovanja). Ko boste ustanovili svoje prvo podjetje, se vam splača udeležiti tudi izobraževanja Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo, saj lahko z pridobljenim znanjem privarčujete za dopust.

Ker se boste v svoji podjetniški karieri zagotovo srečali z vsaj kakšnim inšpektorjem, pridite na seminar Podjetnik med zakoni in inšpektorati. Čeprav je bilo o davčnem potrjevanju računov že mnogo napisanega, bo tik pred uvedbo seminar Davčne blagajne koristil tako tistim, ki že uporabljate elektronsko izdajanje računov kot tistim, ki še uporabljate vezano knjigo računov. Da se izognete nepotrebnim stroškom, se udeležite seminarja Potni nalogi ali pa  Poznate vse oblike dela in zaslužka ter njihovo obdavčitev?

Priprava poslovnega načrta vam bo koristila, ne glede na to, ali ste podjetje šele odprli ali pa morda iščete ugoden vir financiranja – da, seveda, poslovni načrt je res mogoče napisati v štirih urah na naši delavnici Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urah. Ko boste imeli spisan poslovni načrt, pa vam svetujemo, da se udeležite še seminarja Financirajte svoje naložbe z nepovratnimi sredstvi.

Vašemu podjetju nudimo vse na enem mestu in vam želimo pomagati pri uspehu. Ker mnogo podjetnikov samih skrbi za vse od nabave in prodaje do kadrovanja in marketinga, smo za vse, ki želijo z omejenimi sredstvi doseči čim večji trg, pripravili več izobraževanj s področja spletnega nastopa in oglaševanja. Najprej vaše podjetje potrebuje spletno stran, zato seminar Kako pristopiti k izdelavi dobre spletne strani in delavnica Spletna stran TO GO.

Če boste želeli po spletu prodajati, smo za vas pripravili tudi novo izobraževanje Spletna trgovina. Še večji krog strank in kupcev pa vam pomagamo doseči z orodji, ki vam jih predstavimo na seminarjih Osnove AdWords oglaševanja in Osnove Facebooka za podjetnike.

Pridete?

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja