Go to Top

Financirajte svoje naložbe z nepovratnimi sredstvi

Predavatelj: mag. Dario Berginc | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 240 min.

Financirajte svoje naložbe z nepovratnimi sredstvi

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
mag. Dario Berginc
vodja oddelka za razpise in razvoj

Dario Berginc je do sedaj izdelal že več kot sto poslovnih načrtov in razpisnih vlog za podjetnike in se lahko pohvali z okoli 80-odstotno uspešnostjo pri pridobivanju nepovratnih sredstev za podjetja.

Evropska in nacionalna sredstva so odličen dodaten vir financiranja razvoja in rasti podjetij. Tako je bilo v prejšnjem obdobju v Sloveniji s sredstvi evropske kohezijske politike med drugimi financiranih več kot 5.700 na novo ustvarjenih bruto delovnih mest, podprtih je bilo več kot 3.100 projektov malih in srednjih podjetij, ustvarjenih je bilo več kot 1.300 novih inovacij ter patentov, sredstva pa je dobilo tudi več kot 150 projektov s področja turizma.

Slovenija v obdobju 2014–2020 razpolaga s kar 3,255 milijarde evrov sredstev iz evropskih strukturnih skladov in Kohezijskega sklada. Če želite biti tudi vi med prejemniki evropskih ali nacionalnih razvojnih sredstev je nujno, da dobro poznate programe in razpise, zanimive za vaše podjetje.

S tem namenom vas vabimo na delavnico, na kateri bomo pregledali aktualne razpise/povabilapreverili primernost vaše poslovne ideje za razpise in šli čez ključne točke prijavnega obrazca za izbrane razpise.

Program

Kaj je sploh potrebno vedeti o sredstvih EU, ki so na voljo?
  • Katere vrste razpisov poznamo?
  • Domači razpisi in razpisi EU.
  • Aktualni razpisi za podjetja (namenjeni investicijam, zaposlovanju, izobraževanju itd.).
Kako se lotiti pridobivanja EU sredstev?
  • Kako projektno idejo povezati z razpisom?
  • Kje poiskati aktualne razpise?
  • Kaj moramo upoštevati pri prijavi?

Komu je izobraževanje namenjeno?

Podjetnikom, ki razmišljajo o pridobivanju EU sredstev za sofinanciranje zagona podjetja, poslovanja podjetja, investicij, zaposlovanja, izobraževanja ali razvojnih projektov.

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

85,00 EUR +DDV

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Ko bomo prejeli vašo prijavo na seminar, vam bomo poslali predračun. Vljudno vas prosimo, da ga poravnate vsaj 3 dni pred udeležbo, saj bomo le tako vedeli, da se boste seminarja zagotovo udeležili.

V kolikor se seminarja ne boste mogli udeležiti, nas vsaj 3 dni pred pričetkom seminarja obvestite (po telefonu 01 6001 530 ali e-pošti data@data.si), da bomo vaše mesto odstopili drugemu.

Skrajni rok za morebitno odjavo je 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo upoštevati. V kolikor se ne boste odjavili prej kot 3 dni pred dogodkom, vam zaračunamo administrativne stroške, in sicer v vrednosti 20% kotizacije.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij