Go to Top

Poznate vse oblike dela in zaslužka ter njihovo obdavčitev?

Predavatelja: Bogdana Rejc, uni. dipl. soc., in Jure Filip | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 90 min.

Poznate vse oblike dela in zaslužka ter njihovo obdavčitev?

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
Bogdana Rejc, uni. dipl. soc., in Jure Filip

Bogdana Rejc je podjetniška svetovalka, ki podjetnikom pomaga čez postopke registracije podjetij, pri spremembah podatkov ter vodi podjetniška izobraževanja. Jure Filip je računovodski, davčni in finančni svetovalec, ki v podjetju Data vsakodnevno skrbi za najzahtevnejša vprašanja podjetnikov z omenjenih področij.

Seminar je namenjen podjetnikom, ki želijo v svojem podjetju angažirati novo osebo,  pa ne razmišljajo o pogodbi o zaposlitvi za novega »sodelavca«, ampak bi z osebo radi sodelovali na drug način pa ne vedo, kaj je za podjetje v tem trenutku najbolj optimalno s stroškovnega vidika. Seminar bo zanimiv in poučen tudi za vsakega posameznika, ki bi rad zaslužil pa še ne razmišlja o registraciji podjetja v tem trenutku.

Na njem vam namreč predstavimo vse omejitve posameznega načina dela, točne izračune primerljivih zneskov plačila in stroške povezane s posamezno vrsto angažiranja novega sodelavca ter obveznosti, ki jih imate pri posamezni obliki zaposlovanja.

Program

 • Avtorska pogodba – glavne značilnosti in obdavčitev.
 • Podjemna pogodba – glavne značilnosti in obdavčitev.
 • Osebno dopolnilno delo – kdo ga lahko opravlja, kakšne so omejitve?
 • Pomoč družinskega člana podjetniku – kratkotrajno delo.
 • Začasno in občasno delo upokojencev – omejitve, pravila, obdavčitev.
 • Študentsko delo po 1. 2. 2015.
 • Zaposlitev v podjetju – obveznosti in izračun.
 • Samostojni podjetnik – obdavčitev.
 • Prokurist v podjetju.
 • Kako se vam splača organizirati, glede dejavnosti, ki jih nameravate opravljati?
 • Obdavčitev različnih oblik zaslužka in primerjava med njimi.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Podjetnikom, ki želijo bolje spoznati različne oblike zaposlovanja in posameznikom, ki želijo preizkusiti poslovno idejo, a še ne želijo registrirati svojega podjetja.

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

45,00 EUR +DDV

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Ko bomo prejeli vašo prijavo na seminar, vam bomo poslali predračun. Vljudno vas prosimo, da ga poravnate vsaj 3 dni pred udeležbo, saj bomo le tako vedeli, da se boste seminarja zagotovo udeležili.

V kolikor se seminarja ne boste mogli udeležiti, nas vsaj 3 dni pred pričetkom seminarja obvestite (po telefonu 01 6001 530 ali e-pošti data@data.si), da bomo vaše mesto odstopili drugemu.

Skrajni rok za morebitno odjavo je 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo upoštevati. V kolikor se ne boste odjavili prej kot 3 dni pred dogodkom, vam zaračunamo administrativne stroške, in sicer v vrednosti 20% kotizacije.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja. Brezplačna ustanovitev s.p. ali d.o.o. na SPOT Registracije! Več informacij

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij