Go to Top

Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urah

Predavatelj: mag. Dario Berginc | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 240 min.

Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urah

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
mag. Dario Berginc
vodja oddelka za razpise in razvoj

Dario Berginc je do sedaj izdelal že več kot sto poslovnih načrtov in razpisnih vlog za podjetnike, s področja strategij pa dela tudi doktorat.

Imate razdelano podjetniško idejo in jasno opredeljen izdelek ali storitev? Poznate vaše ključne kupce in konkurente? Ste tudi že definirali vašo prodajno ceno in ključne stroške, s katerimi se boste soočili pri poslovanju? Potem je čas, da vašo podjetniško idejo spravite na papir!

S pomočjo predavatelja si boste lahko izdelali enostaven poslovni načrt, ki bo v prvi vrsti namenjen vam. Za potrebe prijave na razpise ali pridobitve kredita na banki bo poslovni načrt potreboval še dodelavo, za katero pa se lahko dogovorite s predavateljem.

Program

Program je zasnovan kot kombinacija seminarja in praktičnega dela. Predavatelj najprej razloži teoretično osnovo in praktični primer, nato pa udeleženci sami sestavljajo poslovni načrt za svojo podjetniško idejo, pri čemer jim pomaga predavatelj. Delavnica bo sestavljena iz naslednjih vsebinskih sklopov:
  • SWOT analiza,
  • poslanstvo,
  • vizija,
  • cilji,
  • analiza trga in konkurence,
  • trženjski splet,
  • napoved prodaje in stroškov,
  • organizacija podjetja,
  • kritična tveganja,
  • terminski načrt.
Pričakovana je dobro razdelana podjetniška ideja ter osnovno poznavanje delovanja operacijskega sistema Windows (Word in Excel). Vsak udeleženec dela na lastni strojni in programski opremi. V primeru, da nimate lastnega računalnika in bi se vseeno želeli udeležiti delavnice, nam to sporočite ob prijavi.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Vsem podjetnikom in posameznikom, ki že imate razvito podjetniško idejo in bi jo radi prenesli v obliko enostavnega poslovnega načrta.

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

85,00 EUR +DDV

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Ko bomo prejeli vašo prijavo na seminar, vam bomo poslali predračun. Vljudno vas prosimo, da ga poravnate vsaj 3 dni pred udeležbo, saj bomo le tako vedeli, da se boste seminarja zagotovo udeležili.

V kolikor se seminarja ne boste mogli udeležiti, nas vsaj 3 dni pred pričetkom seminarja obvestite (po telefonu 01 6001 530 ali e-pošti data@data.si), da bomo vaše mesto odstopili drugemu.

Skrajni rok za morebitno odjavo je 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo upoštevati. V kolikor se ne boste odjavili prej kot 3 dni pred dogodkom, vam zaračunamo administrativne stroške, in sicer v vrednosti 20% kotizacije.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij

skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja. Brezplačna ustanovitev s.p. ali d.o.o. na SPOT Registracije! Več informacij