Go to Top

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Predavatelj: mag. Dario Berginc | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 90 min.

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
mag. Dario Berginc
vodja oddelka za razpise in razvoj

Dario Berginc je do sedaj izdelal že več kot sto poslovnih načrtov in razpisnih vlog za podjetnike, s področja strategij pa dela tudi doktorat.

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt in za kaj je sploh potreben?

S poslovnim načrtom se podjetnik pripravi na prihodnje korake na svoji poslovni poti in začrta smer razvoja poslovanja podjetja. V poslovnem načrtu preveri svojo poslovno idejo, oceni prodajo in stroške ter tveganja, s katerimi se bo moral soočiti. Potrebujete ga tudi vedno, ko boste poskušali najti investitorje, pri pridobivanju kreditov in nepovratnih sredstev je pravzaprav nepogrešljiv. Uspešen poslovni načrt vam pomaga, da se pripravite na to, kaj čaka podjetje v prihodnosti tako s vsebinskega, organizacijskega in finančnega vidika in si postavite dosegljive cilje. Na tem seminarju vas pripravimo na delavnico, kjer pod našim mentorstvom poslovni načrt tudi napišete. Na njej boste torej praktično spoznali, kako pripraviti uspešen poslovni načrt.

Kako pa na podlagi spisanega poslovnega načrta kandidirate na razpisih za pridobivanje (evropskih) nepovratnih sredstev? Evropska sredstva so namreč postala pomemben del razvoja in rasti uspešnih podjetij v EU, svojo konkurenčnost pa lahko z njimi okrepite tudi v vašem podjetju. Pomembno je, da se na razpise dobro pripravite. Pri tem vam z nasveti pomagamo na brezplačnem seminarju Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni.

Program

Na seminarju boste spoznali bistvene elemente poslovnega načrta. Predstavili vam bomo predvsem tiste, ki bodo najbolj zanimali investitorje. Vsebinski elementi poslovnega načrta:
  • poslovna ideja in podjetje,
  • SWOT analiza, poslanstvo, vizija in cilji,
  • analiza panoge in trendov,
  • analiza kupcev, konkurentov in trženjski splet.
Finančni elementi:
  • napoved prodaje,
  • ocena stroškov,
  • izkaz poslovnega izida.
Organizacijski elementi:
  • organizacija podjetja,
  • ocena tveganj in problemov,
  • terminski načrt.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Vsem podjetnikom, ki bi radi predstavili svojo podjetniško idejo banki, investitorjem, poslovnim partnerjem ali jo želite prijaviti na razpis za nepovratna sredstva.

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

Seminar je brezplačen!

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek Več informacij

skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja. Brezplačna ustanovitev s.p. ali d.o.o. na SPOT Registracije! Več informacij