Go to Top

Osnove Facebooka za podjetnike

Predavatelj: Borut Ratej, MA | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 90 min.

Osnove Facebooka za podjetnike

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
Borut Ratej, MA

Facebook je pri nas še vedno najbolj razširjeno družbeno omrežje, zato je verjetno najbolje, da svojo prepoznavnost na družbenih omrežjih pričnete graditi prav tu. Facebook ima pri nas približno 850 tisoč uporabnikov, zato lahko, če objavljate ali oglašujete na njem, dosežete zelo širok krog obstoječih in bodočih strank. Na seminarju vam predstavimo, kako pripravite Facebook stran za podjetje, izdelek ali poslovno znamko, pridobite nove všečke in na njem promovirate svoje izdelke ali storitve.

Program

  • Zakaj na FB?
  • Kratek opis delovanja FB.
  • Razlaga in razločitev pojmov profil – stran.
  • Priprava nove FB strani za podjetje, produkt ali poslovno znamko.
  • Kako pridobiti nove všečke?
  • Oglaševanje na FB (klasični oglasi, promocije objav ...).
  • Primeri dobrih praks.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Vsem, ki želijo povečati svojo mrežo potencialnih kupcev in razširiti poznavanje o svoji blagovni znamki, izdelkih in storitvah izven dosega svojih fizičnih poslovnih prostorov na cenejši način kot ga ponuja klasično oglaševanje.

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

49,00 EUR +DDV

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Ko bomo prejeli vašo prijavo na seminar, vam bomo poslali predračun. Vljudno vas prosimo, da ga poravnate vsaj 3 dni pred udeležbo, saj bomo le tako vedeli, da se boste seminarja zagotovo udeležili.

V kolikor se seminarja ne boste mogli udeležiti, nas vsaj 3 dni pred pričetkom seminarja obvestite (po telefonu 01 6001 530 ali e-pošti data@data.si), da bomo vaše mesto odstopili drugemu.

Skrajni rok za morebitno odjavo je 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo upoštevati. V kolikor se ne boste odjavili prej kot 3 dni pred dogodkom, vam zaračunamo administrativne stroške, in sicer v vrednosti 20% kotizacije.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi