Go to Top

Spletna trgovina

Predavatelja: Borut Ratej, MA in Bogdana Rejc, uni. dipl. soc. | Dunajska cesta 136, Ljubljana | 90 min.

Spletna trgovina
Data d.o.o. logotip Evropski sklad za regionalni razvoj

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

Predavatelj na izobraževanju
Borut Ratej, MA in Bogdana Rejc, uni. dipl. soc.

Doseg in število kupcev sta pri fizični trgovini omejena s kilometri, pri trgovini v oblaku pa vas od kupcev ločijo le iznajdljivost pri uporabi spletnih orodij in poštne storitve. V prvem delu predavanja vam predstavimo, na katere formalne omejitve morate biti pozorni, ko se odločate za spletno trgovino. V drugem delu pa, kako čim ceneje »zgraditi« trgovino v oblaku in kako z njo poslovati.

Program

1. del

  • Kako registriram podjetje za prodajo preko spleta.
  • kakšne so zahteve (splošni pogoji …).

2. del

  • Kako najceneje postavim spletno trgovino?
  • Primer Wordpress + WooCommerce.
  • Možnosti plačila prek spletne trgovine.
  • Promocija spletne trgovine.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Trenutno za seminar ni razpisanih terminov.

Vaša naložba v znanje

49,00 EUR +DDV

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Ko bomo prejeli vašo prijavo na seminar, vam bomo poslali predračun. Vljudno vas prosimo, da ga poravnate vsaj 3 dni pred udeležbo, saj bomo le tako vedeli, da se boste seminarja zagotovo udeležili.

V kolikor se seminarja ne boste mogli udeležiti, nas vsaj 3 dni pred pričetkom seminarja obvestite (po telefonu 01 6001 530 ali e-pošti data@data.si), da bomo vaše mesto odstopili drugemu.

Skrajni rok za morebitno odjavo je 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo upoštevati. V kolikor se ne boste odjavili prej kot 3 dni pred dogodkom, vam zaračunamo administrativne stroške, in sicer v vrednosti 20% kotizacije.

Udeleženci tega izobraževanja so izbrali tudi

zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni. Zato le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo. Udeležite se brezplačnega seminarja in spremenite svoje zamisli in hobije v priložnost za zaslužek. Več informacij

prednosti in slabosti samozaposlitve

Prednosti in slabosti samozaposlitve

Na seminarju vam predstavimo finančne in organizacijske prednosti in slabosti samozaposlitve. Razkrijemo vam, kako je sestavljena plača, kolikšen delež morate odtegniti državi in koliko ostane vam, kako lahko kljub samozaposlitvi poskrbite za pokojnino in številne druge podrobnosti. Več informacij