Go to Top

Kako najhitreje ustanovim d.o.o. in začnem s poslovanjem?

Kako najhitreje ustanovim d.o.o., nas sprašujete v zadnjem času. Hitro in enostavno lahko ustanovite d.o.o. na DATA točki! Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali pa nam pišete na data@data.si.

Izračunajte si plačo z našim kalkulatorjem

Kako najhitreje ustanovim d.o.o. ali kaj je dobro premisliti pred postopkom?

Boste edini družbenik in zastopnik v podjetju ali vas bo več ustanovilo eno družbo? Če vas bo več, s kakšnimi deleži boste družbeniki vstopili v družbo? Kdo bo zastopnik v podjetju? Vas bo več? Bo nekdo zastopnik-direktor, ostali pa prokuristi? Kakšno bo ime firme? Bo glede na razpisne pogoje dovolj, da vplačate le najnižji osnovni kapital? Katera bo temeljna dejavnost podjetja in katere bodo dodatne dejavnosti? So kakšni pogoji za opravljanje dejavnosti, ki jih bo potrebno izpolnjevati po vpisu v register? Če se sprašujete, kako najhitreje ustanovim d.o.o. in iščete odgovore ne samo na prej našteta vprašanja, vam lahko svetujejo naši podjetniški svetovalci!

 Brezplačno registrirajte podjetje na Dati

Pri nas lahko odprete tudi s.p.

Kako najhitreje ustanovim d.o.o. in pogoji za ustanovitev na DATA točki

Za pripravo dokumentov za registracijo d.o.o. na DATA točki morate biti bodoči družbenik(i) in bodoči zastopnik(i) podjetja pri postopku registracije osebno prisotni. Na postopek potrebujete veljavni osebni dokument. Ustanovitveni kapital d.o.o. mora biti vplačan v denarju in v najmanjšem znesku 7.500 evrov in o tem se morate družbeniki dogovoriti pred postopkom registracije. Potrebujete tudi overjeno izjavo lastnika objekta, kjer bo poslovni naslov podjetja, če sami niste lastnik ali vsaj solastnik tega objekta.

Potrebujete zanesljiv računovodski servis?

Kako najhitreje ustanovim d.o.o. in postopek na DATA točki

Pri postopku pomaga referent DATA točke. Skupaj z vami pripravi dokumentacijo za podjetje. Družbenik in/ali zastopnik podjetja podpiše dokumentacijo (akt o ustanovitvi, sklep o imenovanju zastopnika, sklep o določitvi poslovnega naslova, sklep o elektronskem naslovu podjetja, izjavo zastopnika, davčne podatke). Referent vam izroči dokumentacijo za odprtje začasnega računa na banki. S tem dokumentom greste na banko, kjer odprete začasni račun, kamor nakažete ali položite ustanovitveni kapital. Banka izda potrdilo o vplačilu kapitala, ki ga vrnete referentu DATA točke v originalu. Takrat referent elektronsko odda vlogo na sodišče. Podjetje je registrirano v tednu dni.

Naredite si informativni izračun dohodnine

Kako najhitreje ustanovim d.o.o. in postopki po ustanovitvi d.o.o.

Na naslov podjetja prejmete Sklep o vpisu podjetja v register podjetij. Z njim se vrnete nazaj na banko in začasni račun spremenite v poslovni račun. Podjetje lahko prične s poslovanjem. Skrajni čas je, da se sestanete z računovodjo, ki vam bo pomagal pri poslovanju podjetja. Preverite ugodno ponudbo našega računovodskega servisa in si zagotovite kompletno podporo pri poslovanju na eni lokaciji. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 01/600-1530 ali na data@data.si.

Ostanite na tekočem: prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja