Go to Top

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo – pohitite s prijavo!

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo bomo na Dati izvedli 22.10.2021, naslednji termin pa bo 19.11.2021.

Informativni izračun plače

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo – za koga?

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo je primerno za samostojne podjetnike, ki želijo sami voditi knjige po sistemu enostavnega knjigovodstva. Prav tako je namenjeno tudi zgolj spoznavanju računovodstva, kar omogoča podjetniku lažje razumevanje svojega računovodje ter planiranje svojega poslovanja. Izobraževanje je koristno tudi za osebe, ki vodijo društva in bi želele same voditi knjige po sistemu enostavnega knjigovodstva.

Ustanovite svoj s.p.!

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo – vsebina

Vsebina izobraževanja, ki bo trajalo štiri ure, bo razdeljena na teoretični in praktični del. V prvem delu se boste skozi teorijo spoznali s poslovnimi knjigami in evidencami. Med drugim boste opredelili, kdo vodi poslovne knjige oz. evidence. Na kratko se boste spoznali s pojmi kot so enostavno in dvostavno knjigovodstvo, knjigovodska listina itd.

PREBERITE TUDI: REGRES ZA LETNI DOPUST – GA ŠE NISTE PREJELI?

računovodsko svetovanjePRIJAVITE SE NA BREZPLAČEN SEMINAR – ZASLUŽI S SVOJIM HOBIJEM ALI IDEJO!

V drugem delu delavnice se boste spoznali s prikazom izpolnjevanja knjig na podlagi poslovnih dogodkov. Med drugim boste se naučili, kdaj izdati račun in kaj mora vsebovati, kako izpolniti plačilni nalog (ter pomen sklicnih številk) in nalog za službeno potovanje. Pregledali boste tudi, katere listine mora samostojni podjetnik dostavljati davčnemu uradu RS ter sankcije, če se te listine ne odda. Prav tako boste pogledali povračila stroškov v zvezi z delom in drugimi prejemki, ki se pri ugotavljanju davčne osnove priznajo kot odhodek. To so na primer regres za prehrano, prevoz na delo, dnevnice, prenočevanja, kilometrina, terenski dodatek idr. Še bolj obširno vsebino lahko preverite tukaj.

Organiziramo tudi seminar Zaključna bilanca za leto 2021, ki je namenjen vsem samostojnim podjetnikom, ki sami vodijo svoje knjigovodstvo in bi želeli samostojno pripraviti tudi letna poročila, ki jih morajo oddati pristojnim institucijam. Prijavite se lahko tukaj, naslednji termin je 12.11.2021.

Informativni izračun za normirance

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo – predavateljica

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo izvaja Sabina Dimnik, dipl. ekon. Je računovodska, davčna in finančna svetovalka, ki že več kot 20 let v našem podjetju sodeluje s podjetniki ter jim pomaga pri razvoju njihovih podjetij.

Potrebujete usluge našega računovodskega servisa?

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo – PCT pogoj in cena

Izobraževanje Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo bo potekalo v naših prostorih na Dunajski 136 v sodobno opremljeni predavalnici. V skladu z odlokom vlade Republike Slovenije je za udeležbo na izobraževanju potrebno veljavno PCT potrdilo. Brez izpolnjevanja pogoja PCT vstop v stavbo ne bo mogoč. Prav tako je v stavbi več čas obvezna uporaba zaščitne maske ter ohranjanje varnostne razdalje. Cena izobraževanja znaša 130 evrov + DDV. Na seminar se lahko prijavite tukaj.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja