Go to Top

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev 2022 – prijavite se!

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev bodo 7. in 8. junija 2022

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev bodo s strani podjetja Data d.o.o. organizirani v torek, 7.6.2022 in v sredo, 8.6.2022. Potekali bodo prek aplikacije ZOOM. Ogled spletnega dogodka bo možen tudi na sedežu družbe na Dunajski 136 v Ljubljani. Prijava za dogodek Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev je možna preko spletnega obrazca, ki ga najdete v članku. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Želite ustanoviti d.o.o. ali odpreti s.p.?

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev – štirje seminarji

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev so v prvi vrsti namenjeni podjetnikom. Vsekakor pa ste dobrodošli tudi tisti, ki še razmišljate, da bi se podali na pot podjetništva. Na štirih seminarjih bodo predstavljene novosti na davčnem področju za podjetnike, SEO optimizacija in pojavnost na Googlu, uspešnost nastopa na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram in Linkedin) ter kriptovalute. Bolj podrobno vsebino posameznih seminarjev preverite v nadaljevanju.

Informativni izračun plače

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev – Davčne novosti za podjetnike v letu 2022

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev se bodo začeli v torek, 7.6.2022 ob 9. uri. Prvi seminar bo Davčne novosti za podjetnike v letu 2022. Predaval bo magister pravnih znanosti Ivan Kranjec. Že od leta 2007 deluje kot davčni svetovalec. Kot odvetnik sodeluje z odvetniško pisarno CMS Reich-Rohrwig Hainz. Posveča se predvsem področju davčnega postopka, transfernih cen in DDV. Svetuje pa tudi na področju davka od dohodkov pravnih oseb in dohodnine. Letošnje leto je prineslo kar nekaj sprememb na področju obdavčitve, ki zadevajo podjetnike, pa tudi zaposlene pri njih. Na seminarju boste izvedeli:

Seminar bo predvidoma trajal od 9.00 do 11.15.

Preberite tudi – Regres za upokojence 2022, kdaj in koliko?

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev – SEO optimizacija in pojavnost na Googlu

Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev se bodo nadaljevali s seminarjem SEO optimizacija in pojavnost na Googlu. Potekal bo 7.6.2022 od 11.30 do 13.00. Predaval bo Peter Mesarec iz podjetja SEOS.SI. Z optimizacijo za iskalnike se ukvarja že več kot 20 let. Kot marketinški svetovalec pomaga slovenskim in tujim podjetjem razvijati SEO ekipe. Pod njegovimi prsti se znajdejo največje slovenske in tuje spletne strani, velike spletne trgovine in portali ter B2B spletne strani. Na seminarju boste izvedeli:

  • o pravilih, ki se jih je potrebno držati pri pripravi vsebin, da bodo optimalno SEO optimizirane;
  • o dobro pripravljenih vsebinah na spletni strani, ki privabijo čim več brezplačnih obiskovalcev;
  • kako pridobiti kvalitetne povratne povezave, ki bodo vašo spletno stran izstrelile na vrh iskalnih rezultatov.

Preberite tudi – Koliko znaša minimalna plača v 2022?

    DNEVI BREZPLAČNIH PODJETNIŠKIH SEMINARJEV 2022

    Usposabljanja se bom udeležil/a preko:

    Tokrat izvajamo seminar hkrati preko ZOOM-a, kot tudi fizično v naši predavalnici na naslovu podjetja DATA d.o.o.. Obvezna je predhodna prijava!

    Prijava na brezplačne e-novice

    Kaj morate vedeti, če želite poslovati kot normiranec sp?

    Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev – Uspešen nastop na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Linkedin)

    Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev se bodo nadaljevali v sredo, 8.6.2022 ob 9. uri. Na uro in pol trajajočem seminarju Uspešen nastop na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Linkedin) boste:

    • izvedeli kako delujejo platforme;
    • izvedeli kako delujejo algoritmi in od česa je odvisno, da se objava pokaže v »feedu«;
    • dobili nasvete in trike za izboljšanje rezultatov, s katerimi lahko povečate odzivnost sledilcev
    • izvedeli kako vzpostaviti in vzdrževati odnose s sledilci.

    Predaval bo Zoran Bosančič iz podjetja POINT OUT d.o.o. Je direktor in soustanovitelj digitalne marketinške agencije POINT OUT. Začetki njegove profesionalne poti so tesno povezani z družbenimi omrežji. Podjetja pa danes njegovo znanje in izkušnje največkrat unovčijo pri strateškem načrtovanju digitalnega marketinga in razvoju spletnih poslovnih modelov. Več kot 6 let je predaval tudi na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

    »Popoldanca« lahko odprete ob redni zaposlitvi!

    Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev – Digitalne valute & digitalna ekonomija

    Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev se bodo zaključili s predavanjem Digitalne valute & digitalna ekonomija. Seminar bo potekal v sredo, 8.6.2022 med 10.45 in 13.00. Predaval bo dr. Peter Merc iz pravne pisarne Lemur Legal d.o.o. Je pravnik, ki je svojo poklicno pot začel v bančništvu. Leta 2016 je ustanovil podjetje Lemur Legal, ki se ukvarja s pravnim svetovanjem za zagonska in tehnološka podjetja. Prav tako se ukvarja z izzivi, kako najnovejše tehnologije (npr. blockchain, umetna inteligenca in veliki podatki) vpeljati v poslovne modele, hkrati pa zagotavljati pravno skladnost poslovanja. Je tudi ustanovitelj Blockchain Think Tank Slovenije. Prav tako je član vladnega Strateškega sveta za digitalizacijo in je docent za gospodarsko pravo na Pravni fakulteti Nove univerze. Je tudi soustanovitelj in vodilni partner v Suricate Ventures, družbi tveganega kapitala.

    Vsebina seminarja je:

    • razlike med kripotvalutami;
    • trgovanje s kriptovalutami ter tveganja;
    • NFT, DeFi, digitalni euro, digitalni Yuan, Sand Dollar, eKrona;
    • kdaj bomo v brezgotovinski družbi;
    • izziv socialne izključenosti
    • razlike med kriptovalutami in digitalnimi valutami tehnoloških podjetij;
    • ekonomija prihodnosti (digitalna identiteta, metaverzum, web 3.0., decentralizacija, avtomatizacija – pametne pogodbe).

    Preberite tudi – Bruto plača je znana, kako dobimo neto plačo?

    Dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev – prijavite se zdaj!

    Kot vidite, dnevi brezplačnih podjetniških seminarjev prinašajo številne tematike, ki so pomembne za (bodoče) podjetnike. Za udeležbo na dvodnevnem dogodku je obvezna predhodna prijava preko zgornjega obrazca. V kolikor imate dodatna vprašanja, pa smo vam na voljo na 01/600-1530 ali na data@data.si.

    Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

    SPOT

    Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

    Dodajte svoj komentar

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja