Go to Top

Svetovanja na Dati – na voljo smo vam na več področjih!

Svetovanja na Dati – pred, med in po ustanovitvi podjetja

Svetovanja na Dati – smo vodilno slovensko podjetje na področju celostne podpore podjetjem. Da lahko svojo podjetniško idejo pripeljete do končnega cilja – ustanovitve podjetja – so vam v pomoč naši strokovnjaki na več področjih.

Informativni izračun plače

Svetovanja na Dati – podjetniško svetovanje

Naši strokovnjaki vam pomagajo pri uresničitvi poslovnih idej. Z njimi lahko izberete statusne oblike podjetja, hkrati pa vam lahko predstavijo pogoje za opravljanje dejavnosti. Če imate še kakšna vprašanja glede ustanavljanja podjetij, se lahko obrnete na naše podjetniške svetovalce in z veseljem vam bodo pomagali. Pri nas lahko na naši SPOT točki opravite registracijo podjetja. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Želite ustanoviti d.o.o.?

Svetovanja na Dati – pravno svetovanje

Če hočete za svoje podjetje sprejemati le prave in najboljše odločitve, so nam na voljo naši pravni strokovnjaki. Ti imajo dolgoletne in bogate izkušnja na področju prava in podjetništva. Ob strani vam stojijo že pred registracijo podjetja in vam svetujejo med samim postopkom registracije podjetja. Po registraciji podjetja se podjetniki srečujete z različnimi pravnimi vprašanji – ta lahko prepustite naši ekipi pravnikov, vi pa ste posvetite razvoju svojega podjetja. Naša pravna pomoč vam je na voljo na področjih delovnega, gospodarskega in obligacijskega prava.

pravno svetovanje

Svetovanja na Dati – računovodsko svetovanje

Ker vsako podjetje oz. podjetnik potrebuje računovodsko svetovanje in računovodjo, je najboljše, da ga najde še preden registrira dejavnost. Vsekakor pa je nujno, da ima vsako podjetje računovodjo pred pričetkom dejanskega opravljanja dejavnosti.

Računovodski svetovalci so vam pri nas vedno na voljo!

Naši računovodski svetovalci so vam na voljo glede vseh vprašanj, ki jih imate glede računovodstva. Prav tako imamo svoj računovodski servis. Poglejte ponudbo računovodskih storitev in postanite naša stranka v računovodstvu.

Poznate normirani s.p.?

Svetovanja na Dati – davčno svetovanje

Tudi davčno svetovanje je nepogrešljiv del informacijske funkcije podjetja. To je tesno povezano z računovodstvom. V naši ekipi imamo davčne strokovnjake, ki skrbijo za naročnike ter tesno sodelujejo z računovodskimi strokovnjaki.  Davčno svetovanje nudimo na obračunih različnih davkov, uveljavljanju davčnih olajšav in obračunih dohodnine ter drugih davkov.

Naši davčni svetovalci vam lahko pomagajo!

Če potrebujete katerakoli svetovanja na Dati, se obrnite na nas. Na voljo smo vam preko spletnega obrazca, preko e-maila data@data.si ali nas pokličite na telefon 01 600 15 30.

Želim se prijaviti na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja