Go to Top

Psihološko svetovanje kot dejavnost vašega podjetja

Različne življenjske situacije marsikoga kdaj potisnejo v brezizhoden položaj. Občutki obupa, nemoči, nezadovoljstva imajo seveda različne vzroke, prav tako pa je od vsakega posameznika odvisno, kako se bo z njimi spopadel. Mnogi se odločijo, da bodo poiskali strokovno pomoč. Če bi tudi vi radi nudili psihološko svetovanje, vam v podjetju Data pomagamo ustrezno registrirati dejavnost in s tem ustanoviti podjetje.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Bi radi izvajali psihološko svetovanje? Za kaj vse morate poskrbeti, preden registrirate podjetje, vas opozarjamo na našem brezplačnem izobraževanju.

Več informacij

Prijava na izobraževanje

Psihološko svetovanje – kaj registrirati?

Ob registraciji podjetja boste morali iz Standardne klasifikacije dejavnosti (SKD 2008) izbrati tiste dejavnosti, ki jih boste v vašem podjetju opravljali. Zakaj je to potrebno, smo razlagali v prispevku Registriranje dejavnosti: Zakaj moram izbrati dejavnosti?.

psihološko svetovanjePosebne šifre za psihološko svetovanje v SKD ni. Podjetnikom, ki bi želeli svetovati drugim in za aktivnost prejeti plačilo, zato svetujemo, da to aktivnost opravljajo v okviru izobraževanj. Registrirajo naj torej dejavnost 85.590 Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje.

V okviru te dejavnosti boste lahko nudili tako individualno psihološko svetovanje kot tudi skupinsko. Svojo osnovno dejavnost – psihološko svetovanje – pa boste lahko odlično dopolnili z izvedbo različnih predavanj in delavnic na temo (psihološkega) zdravja. Ob tem opozarjamo, da drugačni pogoji in zahteve veljajo za psihoterapijo. Ta se namreč uvršča pod zdravstveno dejavnost.

Različne osebne storitve pa so tudi ena izmed najpogosteje registriranih dejavnosti na VEM točki Data.

S. p. ali d. o. o.?

Registracija podjetja je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Bodoči podjetniki verjetno največ časa namenijo razmisleku o poslovni obliki podjetja, ki ga bodo ustanovili. Se torej splača ustanoviti s. p. ali d. o. o.? Osnovne razlike med obema oblikama podjetnikom pojasnjujemo na brezplačnem skupinskem svetovanju. Na njem boste izvedeli tudi, kakšen je postopek registracije podjetja na VEM točki Data, kdaj si je smiselno izbrati svoj računovodski servis ter na kaj morate biti pozorni v prvih mesecih poslovanja.

Prijava na izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja