Go to Top

Programiranje kot sodobna podjetniška dejavnost

Tudi dan današnje trgovinske vojne lahko prinesejo spremembe, ki jih je moč izkoristiti in dejavnost kot je programiranje je ena izmed njih! Vse spremembe v različnih orodjih za programiranje, sedaj pa še novi operacijski sistemi, kot so »HarmonyOS« ali »Hongmeng OS«.

Informativni izračun plače

Ko so pred desetletji govorili o razcvetu te dejavnosti, si najverjetneje niso predstavljali kako svetla prihodnost stoji pred tistimi, ki bodo postali strokovnjaki za programiranje. Ste med njimi morda tudi Vi?

V kolikor vas zanima hitra registracija podjetja ali s.p. nas kontaktirajte ali pa si rezervirajte brezplačen termin.

ZAKAJ NE REGISTRIRATE SVOJEGA PODJETJA ZA PROGRAMIRANJE IN SI USODO KROJITE SAMI?

Tudi registracija podjetja ni bila nikoli tako enostavnejša. Za registracijo potrebujete svoj osebni dokument (s katerim med drugim dokazujete svojo polnoletnost), davčno številko ter »overjeno« izjavo lastnika objekta. Izjava lastnika je dovoljenje za uporabo naslova kot poslovnega naslova podjetja, ki podjetniku dopušča uporabo naslova, ki ni njegov.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Potrebno je registrirati tudi pravo dejavnost, saj le tako lahko izdajate račune za svoje storitve. Za dejavnost, kot je programiranje, Vam referent na naši »VEM točki Data« registrira »Računalniško programiranje« (SKD 62.010). Pod to dejavnostjo lahko pišete, načrtujete strukturo in vsebino, posodabljate in popravljate računalniške programe. Tako za operacijske sisteme, uporabniške rešitve, podatkovne baze ali spletne strani.

VSAKO SVETOVANJE V POVEZAVI Z RAČUNALNIŠKIMI NAPRAVAMI IN PROGRAMI JE LOČENA DEJAVNOST!

Pri nas priporočamo, da vsakdo, ki ustanavlja podjetje, razmisli o sorodnih dejavnostih in dejavnostih, katere bo opravljal tudi na srednji rok. Tako priporočamo tistim, ki bodo registrirali podjetje, da registrirajo več dejavnosti – torej gledajo širše kot le programiranje.

Potrebujete zanesljivo računovodstvo

Marina Arh, DataMarina Arh, Data

Navadno za stranke vpišemo še dejavnosti kot so : »Svetovanje o računalniških napravah in programih« (SKD 62.020), »Upravljanje računalniških naprav in sistemov« (SKD 62.030), »Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti« (SKD 62.090) in »Obdelava podatkov in s tem povezane dejavnosti« (SKD 63.110)«.

Polje storitev, ki jih tehnični strokovnjaki izvajajo, je izredno široko in poznavanje programiranja Vas lahko zapelje tudi v druga pota kot je npr. tudi poučevanje oz. »Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje« (SKD 85.590).

Pravni nasvet

BI STROKOVNJAK ZA PROGRAMIRANJE ZAUPAL NAŠI EKIPI ZA VODENJE RAČUNOVODSTVA IN ADMINISTRACIJE? – SEVEDA! TUDI PRI UREJANJU DOVOLJENJ ZA DELO »TUJCEV«…

Pri nas imamo številne strokovnjake za vodenje računovodskih ali svetovalnih storitev. Nudimo tako vse kar potrebujete na enem samem mestu – od računovodstva, davčnega ali pravnega svetovanja… in nenazadnje tudi urejanja potrebne dokumentacije za pridobivanje delovnih dovoljenj za tujce!

 

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja