Go to Top

Mladi podjetnik – nabiranje izkušenj

Številni uspešni podjetniki so svoj posel začeli zelo mladi. Mladi podjetnik pogosto svoje podjetje odpre že med študijem ali pa se sploh ne odloči za študij in se takoj vrže v poslovne vode.

mladi-podjetnikMladi podjetnik = neizkušen podjetnik. Zato izkoristite vsako priložnost za pridobivanje informacij in vsrkavanje izkušenj. Veliko koristih nasvetov boste dobili na naši VEM točki, kjer lahko hitro, enostavno in brezplačno ustanovite s.p. ali d.o.o.. Svetujemo tudi, naj podjetnik začetnik izbere dobrega računovodjo. O veliki vrednosti dobrega računovodja smo že pisali. Na ostale pasti ob ustanovitvi podjetja pa vas opozorimo na brezplačnem skupinskem svetovanju pred registracijo podjetja.

Registracija podjetja je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Ustanovitev podjetja je na VEM točki Data enostavna, hitra in brezplačna. Imeti morate le dobro podjetniško idejo, ki jo lahko oblikujete tudi s pomočjo Datinih strokovnjakov na seminarju Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo. Ta je, tako kot številna druga izobraževanja, ki jih izvajamo v podjetju Data, brezplačen. Mladi podjetniki boste koristne informacije dobili predvsem na seminarju Podjetnik sem – kaj pa zdaj?.

Ste sveži podjetnik brez izkušenj z vodenjem poslov? Ali veste kakšne so vaše nove obveznosti? Znate izstaviti račun?

Če ste mladi podjetnik in iščete finančno podporo za zagon podjetja, se seznanite z možnostmi za finančno podporo dobremu projektu. Na Dati redno zbiramo podatke o aktualnih podjetniških razpisih. Prijavite se na prejemanje naših novic!

Dobra spodbuda je tudi uveljavljanje plačila nižjih prispevkov za pokojninsko in invalidsko zavarovanje. Pravica velja za vse samostojne podjetnike, ki se prvič vpišejo v register podjetij. Ti namreč prvo leto poslovanja plačujejo samo 50 odstotkov prispevkov. Drugo leto pa plačujejo 70 odstotkov prispevkov. O finančnih spodbudah za podjetnike smo sicer že pisali.

 

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja