Business consulting in Slovenia

Professional business consulting in Slovenia

Podjetje DATA vam nudi poslovno svetovanje v Sloveniji. Če torej razmišljate o poslovni imigraciji v Slovenijo ali imate vprašanja o registraciji podjetja in pogojih, ne veste, kje bi dobili potrebne informacije o ustanovitvi podjetja in davkih ali potrebujete odgovore na nekatera pravna vprašanja, preden se odločite za širite svoje poslovanje v drugo državo, je to pravi kraj za vas.

Pri registraciji doo morate navesti svojo dejavnost. Pa veste, kakšne so zahteve za vaše dejavnosti v Sloveniji? Ker je razumevanje slovenske zakonodaje za tuje podjetnike težavno, vam svetujemo, da nas kontaktirate in si zagotovite ustrezno poslovno svetovanje v Sloveniji. V našem podjetju lahko dobite odgovore visoko usposobljenih pravnikov. Poslovno svetujejo v Sloveniji na področju gospodarskega, delovnega in pogodbenega prava. Za vas lahko sestavijo tudi različne pogodbe.

Za naše tuje stranke smo razvili paket naših storitev. Ko govorimo o tem paketu, mislimo na strokovno podporo našim strankam skozi celoten proces poslovne imigracije in ustvarjanja življenja v Sloveniji . Pomagali vam bomo urediti vse za vaše poslovanje v Sloveniji na enem mestu. Lahko ste prepričani, da se bomo trudili izpolniti vaše zahteve.

Poslovno svetovanje v Sloveniji s podjetjem DATA

Za vse dodatne informacije o poslovnem svetovanju ali registraciji podjetja v Sloveniji smo vam na voljo preko telefonske številke +386 1 6006 270, Viber / WhatsApp: +386 40 530 718 ali preko elektronske pošte:  data@data.si . Vabljeni tudi na naš poslovni naslov, ki se nahaja na Dunajski cesti 136, 1000 Ljubljana.

Spremljate nas lahko tudi na Facebooku .

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Top