Go to Top

Vodenje enostavnega knjigovodstva zmorete sami

Morda se sprašujete, zakaj poznati veščine enostavnega knjigovodstva, če lahko najamete računovodski servis? Po obisku naše delavnice boste vodenje enostavnega knjigovodstva zmogli sami. Zakaj torej ne bi prihranili denarja, ki bi ga namenili za stroške računovodstva?

izobraževanje

Vodenje enostavnega knjigovodstva ni zapleteno! Vabljeni na delavnico!

Več informacij

Kdo se lahko odloči za vodenje enostavnega knjigovodstva?

Za vodenje enostavnega knjigovodstva se lahko odloči samostojni podjetnik, če v zadnjem poslovnem letu ni prekoračili vsaj dveh sledečih meril:

  • povprečno število delavcev ne presega tri,
  • letni prihodki so nižji od 50.000 evrov,
  • povprečna vrednost aktive ne presega 25.000 evrov.

Če je prekoračil dve merili od naštetih, lahko vodi poslovne knjige le po sistemu dvostavnega knjigovodstva. Poznate razliko med enostavnim in dvostavnim knjigovodstvom?

Po sistemu enostavnega knjigovodstva lahko podjetnik vodi poslovne knjige tudi v primeru, če je z opravljanjem dejavnosti šele začeli in v prvem letu ne zaposlujete več kot tri delavce.

Prijava na izobraževanje

Vodenje enostavnega knjigovodstva – naučite se ga!

Vodenje enostavnega knjigovodstva lahko spoznate na naši delavnici Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?, ki je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela.

Vodenje enostavnega knjigovodstva

Izvedeli boste, kdaj, o čem in na kakšen način mora podjetnik o svojem poslovanju obveščati državo, katere knjige moram kot podjetnik voditi in koliko časa jih mora hraniti. Naučili se boste izdajati račune in plačilne naloge ter napisati potne naloge. Po opravljeni delavnici boste vedeli, kako in kaj sploh zapisovati v knjige.

Prijava na izobraževanje

Naši računovodski strokovnjaki vam bodo na voljo tudi za vaša individualna vprašanja.

Izobraževanje je namenjeno samostojnim podjetnikom posameznikom, ki želijo sami voditi knjige po sistemu enostavnega knjigovodstva. Koristilo bo tudi vodstvom društev. Poznate enostavno knjigovodstvo za društva?

Delavnico pa lahko obiščete tudi posamezniki, ki bi želeli bolje planirati svoje poslovanje in bolje razumeti svoje računovodje.

Prijava na izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja