Go to Top

Seminarji za podjetnike na DATI vam olajšajo poslovanje

Seminarji za podjetnike so priložnost, da se učite iz izkušenj strokovnjakov, hkrati pa nudijo tudi možnost za mreženje in pridobivanje novih idej. Na Dati že vrsto let organiziramo (brezplačne in plačljive) seminarje, ki vam pomagajo na začetku, pa tudi nadaljevanju podjetniške poti.

Želite tudi vi ustanoviti podjetje? Ali že poslujete in bi potrebovali podporo pravnih ali davčnih strokovnjakov? Iščete zanesljiv računovodski servis? Vse to lahko najdete na enem mestu na DATI. Za več informacij nas kontaktirajte 01 600 1530 ali na data@data.si

Brezplačno registrirajte podjetje

Seminarji za tiste, ki se šele »ogrevajo« za podjetniško pot

Pred ustanovitvijo podjetja se poraja veliko vprašanj, nemalokrat tudi dvomov in pomislekov. »Sem primeren za podjetnika? Kakšni so stroški odprtja podjetja? Katera oblika podjetja je najbolj primerna zame?« Na ta in še številna druga vprašanja dobite odgovore na naslednjih seminarjih za podjetnike:

  • »Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja«
  • »Prednosti in slabosti samozaposlitve«
  • »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo«

Izračunajte si plačo

Odprite s.p. na DATI

Seminarji za podjetnike, ki zajemajo davčno – računovodsko področje

Medtem ko so podjetniki predvsem strokovnjaki za svojo dejavnost, pa se pogosto vsaj na začetku lovijo na področju financ. Zato so naši računovodski in davčni strokovnjaki v ta namen pripravili seminarje, ki na enostaven in razumljiv način razložijo tovrstne vsebine. Izbirate lahko med spodnjimi temami:

  • »Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?«
  • »Davčni obračun za normirance«
  • »Na kaj moram biti pozoren kot normiranec«
  • »Zaključna bilanca za leto 2023«
  • »Abeceda poslovanja«
  • »Potni nalogi«

Odprite d.o.o. – hitro in enostavno!

Kje lahko preberem več o omenjenih seminarjih za podjetnike in kako se prijavim?

Program in termine seminarjev za podjetnike lahko najdete na naši spletni strani pod rubriko “izobraževanja”. Ob vsakem seminarju je spletni obrazec za prijavo, ki ga izpolnite.

Popoldanski s.p. – pogoji

Bolj kot seminarji me zanima individualen posvet

Ni problema! Pri naših podjetniških, pravnih in davčnoračunovodskih strokovnjakih se lahko naročite tudi na individualno obravnavo. V okviru plačljivega posveta se boste z njimi pogovorili o vaši konkretni situaciji in pomagali vam bodo najti ustrezne rešitve.

Če imate še kakšna vprašanja, bodisi v zvezi z izobraževanji za podjetnike, individualnimi posveti ali registracijo podjetja, smo vam na voljo na 01 600 1530 ali data@data.si. Dobrodošli na DATi!

Prijavite se na novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja