Go to Top

Posojila Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo obljublja tudi za s. p.-je!

Posojila za omilitev posledice pandemije s strani MGRT in SID banke v dodatni vrednosti 95 milijonov evrov bodo pritekala tudi iz novega »Sklada skladov COVID-19«. Sredstva so namenjena tudi za s. p.-je!

Informativni izračun plače

Pri nas lahko stopite v svet razpisov in nepovratnih sredstev s brezplačnim seminarjem! »Predstavitev aktualnih javnih razpisov« je enostaven uvod v svet javnih razpisov in nepovratnih sredstev. Na seminarju vam bomo predstavili priložnosti za pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev na različnih področjih, hkrati pa vam bomo pomagali pri odločitvi, kateri razpis bi bil najbolj primeren za vas in vaše podjetje. Poleg tega vam v podjetju Data d. o. o. pomagamo oblikovati projekte, ki bodo skladni z načrti vašega podjetja in razpisom. Poskrbimo tudi za popolno izpolnjeno in oddano dokumentacijo. Pišite nam na data@data.si.

Predstavitev aktualnih javnih razpisov

Posojila so namenjena predvsem raziskavam, razvoju in inovacijam

Mikro- posojila, namenjena omilitvi posledic epidemije na gospodarstvo, so na voljo za raziskave, razvoj in inovacije. Odprta je tudi možnost financiranja obratnih sredstev na naložbenem področju podjetništva. Od posojil si v vladi obetajo tudi nova, visoko zahtevna, delovna mesta.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Posojila mikro, malim in srednjim podjetjem! Pomeni to tudi s. p.-je?

Potrebujete pomoč pri pisanju poslovnega načrta? Pošljite povpraševanje!

Anja Gašperlin, univ. dipl. prav., DataAnja Gašperlin, univ. dipl. prav., Data

Srednja in mala podjetja si le s težavo lahko privoščijo samostojna investicijska vlaganja. Večja podjetja zmorejo izzive investicijskih vlaganj zadovoljiti največkrat sama. Poleg tega bi s temi sredstvi v vladi radi zagotovili podjetjem nadaljnjo rast in razvoj, ki bo ključen za obnovo gospodarstva in njegovo rast v obdobju po epidemiji.

Finančni instrument je v prvi vrsti tako namenjen prav krepitvi možnostim mikro, majhnim in srednjim podjetjem in blaženju posledic, ki jih ta segment gospodarstva čuti. V shemo lahko vstopajo tudi samostojni podjetniki, zadruge ter socialna podjetja!

Pravni nasvet

Sredstva bodo na razpolago v letih 2020 in 2021

Financiranje prejemnikov posojila, torej mikro, mala in srednja podjetja, bodo na voljo preko izbranih finančnih posrednikov, med drugimi tudi pri Slovenskem podjetniškem skladu. Posojila za RRI bodo na voljo direktno preko SID banke.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja