Go to Top

Odpiram d.o.o. – na kaj moram biti pozoren pri ustanovitvi d.o.o.?

»Odpiram d.o.o. in želim pred postopkom registracije družbe pridobiti čim več informacij”. Prav je tako!  Data vam preko podjetniškega svetovanja nudi odgovore na vprašanja in dileme, ki jih imate pred registracijo. Ko pa ste na ustanovitev podjetja pripravljeni, lahko to pri nas naredite povsem brezplačno Če bi torej tudi vi želeli ustanoviti d.o.o., je Data točka lokacija, kjer to lahko storite! Pišite nam na data@data.si ali nas pokličite na 01 600 1530 ter se dogovorite za termin registracije podjetja ali ponudbo svetovanja.

Izračunajte si plačo z našim kalkulatorjem

Odpiram d.o.o. – čem naj razmislim pred registracijo?

Pred registracijo družbe z omejeno odgovornostjo je dobro vedeti, da je d.o.o. pravna oseba, katere lastnik je lahko ena ali več oseb. Lastniki za poslovanje ne odgovarjajo z osebnim premoženjem. Za ustanovitev morate vplačati ustanovni kapital, ki znaša najmanj 7.500 €. Po vpisu v poslovni register, je kapital na voljo podjetju za njegovo poslovanje. Osnovni kapital lahko vplačate v denarju (ustanovitev d.o.o. na Data točki) ali v stvarnem vložku, to je v nepremičninah, premičninah, pravicah ipd. (ustanovitev d.o.o. pri notarju).

 Odprite podjetje – hitro in enostavno

Izberite dobrega računovodjo

Odpiram d.o.o. – kaj bom moral povedati na postopku registracije na DATA točki?

Podatki, ki jih boste povedali na registraciji so:

  • Kdo bo družbenik družbe, ki jo ustanavljate?
  • Koliko bo znašal kapital družbe, ki mora biti v denarju?
  • Kakšno bo ime firme?
  • Kje bo naslov družbe?
  • Kdo bo zastopnik družbe?
  • Katera bo glavna dejavnost družbe?
  • Elektronski naslov družbe, ki bo javno objavljen v registru AJPES.
  • Katere bodo dodatne dejavnosti družbe?
  • Kam, na kateri naslov v Sloveniji, želite prejeti sklep sodišča?
  • Kakšne prihodke oziroma odhodke načrtujete do konca leta?

Božičnica 2023

Odpiram d.o.o. – kdo mi lahko pomaga pri poslovanju?

Pri poslovanju vam lahko pomaga računovodja, ki vas vodi in vam svetuje pri finančnem poslovanju družbe. Računovodja je vaš partner v podjetju. Svetuje vam glede davkov, obdavčitve, glede stroškov, ki jih boste imeli pri poslovanju, glede vključitve družbe v sistem DDV, glede obračuna DDV-ja, prispevkov za socialno zavarovanje, glede stroškov plače pri zaposlovanju delavcev v podjetju, izplačil plač. Dober, strokoven računovodja vam z informacijami pomaga pri poslovanju v tujini in je skratka vaša desna roka v podjetju. Če tudi vi potrebujete odličnega računovodjo, vam lahko tega zagotovimo pri nas! Računovodski servis Data ima več kot 30 let izkušenj! Pokličite na 01 600 1530 ali pišite na data@data.si za našo ponudbo računovodskih storitev.

Naredite si informativni izračun dohodnine

Odpiram d.o.o. – pomoč svetovalca pri pripravi na registracijo d.o.o.

Če je tudi vaša misel “odpiram d.o.o., upam, da ne bom česa pozabil”, so vam v podjetju Data na voljo naši podjetniški svetovalci, ki vam nudijo individualno svetovanje na registracijo d.o.o. ter vam predlagajo rešitve prav za vaš primer. Pišite nam na data@data.si ali pa nas pokličite na 01 600 1530 za termin. Poslali vam bomo ponudbo in se z vami dogovorili, kako naprej.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja