Go to Top

Ministrstvo za javno upravo – vozovnica do cenejših počitnic?

Ministrstvo za javno upravo vsako leto organizira počitniško dejavnost. Na ministrstvu upravljajo z 78 počitniškimi enotami – 27 jih je v Sloveniji, ostalih 51 pa se nahaja na Hrvaškem. Kako pa lahko izkoristite to priložnost za počitnice in koliko vas bo stala?

Vas zanima ustanovitev podjetja? Pokličite telefonsko številko 01/600-1530 ali pa obiščite našo spletno stran in rezervirajte termin registracije!

Izračunajte si plačo!

Ministrstvo za javno upravo – kdo lahko uporablja počitniške enote?

Ministrstvo za javno upravo ima počitniške enote v last z namenom zagotavljanja počitnikovanja in rekreacije za vse tiste, ki so zaposleni v organih državne uprave. Počitniške enote lahko uporabljajo tako aktivni kot tudi upokojeni uslužbenci organov države uprave. A pozor! Če počitniške enote ostanejo nezasedene, jih lahko uporabljajo tudi zunanji uporabniki.

Ustanovite podjetje na Dati!

podjetniško svetovanje

Koliko regresa vas čaka v 2023?

Ministrstvo za javno upravo – koliko stane najem počitniških enot?

Ministrstvo za javno upravo počitniške enote daje v najem bodisi zaposlenim v državni upravi bodisi zunanjim uporabnikom. Izven sezone se cene se računajo za mesec uporabe, gibljejo pa se med 340€ na mesec in 510€ na mesec. Prav ste prebrali, na mesec. Med sezono pa se gibljejo med 50 evrov in 80 evrov na dan.

Same enote pa se nahajajo na več različnih popularnih počitniških destinacijah, med drugim:

  • Umag;
  • Lošinj;
  • Červar;
  • Pag;
  • Portorož;
  • Kranjska Gora;
  • itd.

Koliko znašajo popoldanski s.p. prispevki 2023?

Ministrstvo za javno upravo – kako se prijaviti na razpis?

Ministrstvo za javno upravo zunaj razpisa in zunaj počitniške sezone enote oddaja glede na vrstni red prispelih prijav. Rezervacije sprejemajo od ponedeljka do petka, med 9. in 12. uro. Je pa potrebno omeniti, da so razpisi za leto 2023 že potekli. Lahko pa se pripravite na jesen 2024 in si zagotovite svojo počitniško enoto.

Ministrstvo za javno upravo ima načeloma za rezervacijo letovanj vzpostavljen klicni center. Najdete ga na številki 01/478-8383. Za počitniške enote v Sloveniji izberete številko 1, za enote na Hrvaškem pa številko 2. Klicni center lahko sprejme do 50 klicev, ki se razvrstijo v čakalno vrsto. Če klic prekinete in pokličete nazaj boste postavljeni nazaj na začetek čakalne vrste.

Izračun minimalne plače 2023

Ministrstvo za javno upravo – kako poteka sam najem?

Uporabnik počitniške enote mora ob prevzemu ključev poravnati stroške turistične takse in stroške prijave po ceniku posamezne turistične agencije. V določenih primerih so dovoljene domače živali, nekatere počitniške enote pa imajo tudi možnost dodatnih ležišč za predšolske otroke. V določenih primerih je tudi obvezno doplačilo za čiščenje po zaključenem letovanju.

Vas zanima ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo? Pokličite telefonsko številko 01/600-1530 ali pa nam pišite na data@data.si in se naročite na termin registracije!

 Kaj morate vedeti kot normiranec sp?

Preberite si tudi:

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja