Letno poročilo 2021 lahko že oddate na Ajpes!

Letno poročilo 2021 oz. njihova predložitev je obveznost podjetnikov

Letno poročilo 2021 morajo različne pravnoorganizacijske oblike oddati Ajpesu. Veste, do kdaj morate oddati letno poročilo 2021? Bi mogoče potrebovali pomoč pri pripravi poročila? Obrnite se na naše računovodske ali davčne svetovalce! Za dodatne informacije lahko pokličete na 01/600-1530 ali pa nam pišete na data@data.si.

Informativni izračun plače

Aplikacija za oddajo poročil je že na voljo!

Pred kratkim smo pisali, da bo aplikacija za predložitev letnih poročil na voljo od 18. januarja. To pomeni, da lahko letno poročilo 2021 že oddate. Do aplikacije lahko dostopate na tej povezavi.

Ustanovite podjetje pri nas na Dati!

računovodsko svetovanje

ZASLUŽITE DENAR S SVOJIM HOBIJEM ALI IDEJO!

Letno poročilo 2021 za samostojne podjetnike

Samostojni podjetniki imajo tako obveznost, da predložijo letno poročilo 2021 na Ajpes. Rok za oddajo je 31.3.2022. Letno poročilo 2021 morajo samostojni podjetniki predložiti tudi če v 2021 niso poslovali in morda nimajo veliko podatkov v letnem poročilu. Zakonsko je namreč obvezno, da se letno poročilo odda. Normiranci oz. normirani s.p. niso zavezani za predložitev letnega poročila Ajpesu. Morajo pa normiranci oddati davčni obračun Fursu – vabljeni na naš seminar Davčni obračun za normirance, kjer se boste naučili, kako se pripravi davčni obračun!

Prijavite se na seminar Davčni obračun za normirance!

Pri nas organiziramo delavnico Zaključna bilanca 2021!

Če niste prepričani, kako pripraviti letno poročilo za samostojnega podjetnika za 2021, se lahko udeležite našega seminarja Zaključna bilanca 2021. Naša izkušena računovodja in davčna svetovalka že več let vodi delavnico, kjer sestavite, obračunate ter izdelate zaključna poročila za zunanje institucije (Frus in Ajpes). Preverite naslednji termin ter se na delavnico oz. seminar prijavite tukaj ali na spodnjem gumbu.

Prijavite se na seminar Zaključna bilanca za leto 2021!

Letno poročilo 2021 za d.o.o.

Obveznost oddaje letnega poročila 2021 imajo tudi gospodarske družbe in zadruge. Tudi pri njih je rok za oddajo poročil 31.3.2022.

Postanite stranka računovodskega servisa DATA!

Tudi društva, zavodi in zadruge morajo oddati poročilo!

Obveznost za predložitev letnih poročil imajo tudi ostale pravnoorganizacijske oblike. Društva morajo letna poročila oddati do 31.3.2022. Krajši rok pa imajo zasebni zavodi in nepridobitne organizacije. Ti morajo letno poročilo 2021 oddati do 28.2.2022!

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja