Go to Top

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 – prijavite se!

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 – rok za oddajo 31. marec!

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 bomo izvedli 11. februarja 2022 ob 9. uri. Komu je namenjen, kakšna je vsebina? Preverite!

Informativni izračun plače

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 – za koga?

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 je namenjen vsem samostojnim podjetnikom, ki sami vodijo svoje knjigovodstvo. Ker pa se je leto 2021 končalo, se je približuje rok za oddajo letnih poročil pristojnim institucijam. Ta je 31. marec. Si pa Zbornica računovodskih servisov želi podaljšanja rokov. Kakorkoli, seminar priporočamo tudi tistim samostojnim podjetnikom, ki želijo imeti boljši vpogled v poročila podjetja, ki jih pripravi njihov računovodja.

Ustanovite d.o.o. na Dati!

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 – kaj?

Seminar je razdeljen na teoretični in praktični del. Spoznali se boste z nekaterimi  zakoni, ki so pomembni za zaključno bilanco. Tako boste predelali Zakon o gospodarskih družbah, Zakon o dohodnini, Zakon o davčnem postopku ter Zakon o davku od dohodkov pravnih oseb. Seznanili se boste tudi s Slovenskimi računovodskimi standardi.  V praktičnem delu seminarja pa udeležencem predstavimo, kako se izdelajo zaključna poročila za Furs in Ajpes. Če imate dodatna vprašanja, nas lahko vedno pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Prijavite se na seminar tukaj!

računovodsko svetovanje

Preverite še ostale podjetniške seminarja, ki jih izvajamo na Dati!

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 – kdo?

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 izvaja naša računovodska in davčna svetovalka Sabina Dimnik. Z njo smo nedavno opravili tudi pogovor. Sabina v našem podjetju dela že več kot 25 let in ima ogromno izkušenj.

Postanite stranka računovodskega servisa DATA!

Seminar Zaključna bilanca za leto 2021 – koliko?

Seminar bo potekal v naši predavalnici na Dunajski 136. V skladu z odlokom vlade Republike Slovenije je za udeležbo na seminarju potrebno veljavno PCT potrdilo. V stavbi je obvezna uporaba zaščitne maske ter ohranjanje varnostne razdalje. Cena seminarja je 160 evrov + DDV. Prijavo na seminar lahko opravite tukaj!

Prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja