Go to Top

Davčni obračun za normirance 2021 – do kdaj ga morate oddati?

Davčni obračun za normirance 2021 ne smete ga pozabiti oddati!

Davčni obračun za normirance 2021 morate oddati do 31. marca 2022. Veste kako? Kaj morate oddati? Veste, da so predvidene kazni, če davčnega obračuna ne oddate? Ob morebitnih dilemah vam lahko pomagajo naši davčni svetovalci. Pokličite na 01/600-1530 ter se dogovorite za termin plačljivega svetovanja.

Informativni izračun plače

Davčni obračun za normirance 2021 – edino poročilo, ki ga normiranci oddajajo!

Samostojni podjetniki, ki ugotavljajo davčno osnovo na podlagi normiranih odhodkov morajo oddati davčni obračun za normirance 2021! Oddati ga je treba enkrat letno. Skrajni rok pa je 31. marec 2022. Niste prepričani, kako pripraviti davčni obračun za normirance 2021? Pri tem in drugih davčnih oziroma računovodskih izzivih vam lahko pomagajo naši davčni svetovalci ali računovodje! Za več informacij lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Ustanovitev podjetja

Davčni obračun za normirance 2021 – kako ga oddate?

Davčni obračun za normirance 2021 oddate v elektronski obliki prek eDavkov. V kolikor imate računovodski servis morate preveriti, če ste vašo računovodjo pravilno pooblastili, da lahko FURS-u odda dokumente v vašem imenu. Če nimate računovodskega servisa, lahko postanete stranka našega računovodskega servisa Data! Za ponudbo nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Postanite stranka našega računovodskega servisa DATA!

davčno svetovanje

Rezervirajte svoj termin za registracijo podjetja pri nas!

Davčni obračun za normirance 2021 – udeležite se lahko seminarja!

V našem podjetju izvajamo tudi seminar Davčni obračun za normirance 2021, kjer boste izvedeli vse potrebne informacije glede oddaje davčnega obračuna, če poslujete na podlagi normiranih odhodkov. Ob oddaji davčnega obračuna morate določiti tudi zavarovalno osnovo za prispevke, ki jih boste plačevali v naslednjem poslovnem letu. Izobraževanje je razdeljeno na teoretični in praktični del. Izvaja ga pa naša davčna svetovalka Sabina Dimnik. Obširnejšo vsebino lahko preberete tukaj! Preverite in se prijavite!

Prijavite se na seminar Davčni obračun za normirance!

Davčni obračun za normirance 2021 – kazni, če ga ne oddate!

Resnično pomembno je, da davčni obračun za normirance 2021 oddate pravočasno! Če tega ne storite vas lahko doleti globa! Ta je predpisana v Zakonu o davčnem postopku (ZDavP-2), znaša pa med 800 in 10.000 evri!

Opravite informativni izračun za normirance!

Davčni obračun za normirance 2021 – koliko prihodkov lahko dobite, da ostanete normiranec?

Normiranci so omejeni z višino prihodkov. Velja, da normiranci dve leti zapored ne smejo imeti prihodkov, ki so višji od 300 tisoč evrov. Če se ta znesek preseže, mora podjetnik v naslednjem poslovnem letu knjige voditi po dejanskih stroških. To pomeni, da bo tudi obdavčitev drugačna. Več o normirancih lahko preberete v tem članku. Za morebitne dileme se pa lahko vedno obrnete na naše podjetniške in davčne svetovalce. Pokličite na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si ter se dogovorite za termin plačljivega svetovanja.

Želim se prijaviti na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja