Go to Top

Kaj so o 9. Dnevih podjetništva povedali obiskovalci in predavatelji?

Kaj so o 9. Dnevih podjetništva povedali obiskovalci in predavatelji? Prvi dan brezplačnega dvodnevnega dogodka je za nami, vtisi pa so odlični.

Irena Meterc, vodja sektorja za spodbujanje podjetništva, inovativnosti in tehnološkega razvoja na SPIRIT Slovenija

Irena Meterc

“Dogodki, kakršni so Dnevi podjetništva, so pomembni, saj se na ta način zbere dovolj velika kritična masa podjetnikov na enem kupu, in to je odlična priložnost, da se jim predstavi določene teme, ki jih želimo kot predstavniki podpornega okolja podjetnikom približati. SPIRIT Slovenija je na tem dogodku v programu sodeloval s tematiko o pomenu procesnih izboljšav v podjetju. Gre za zelo pomembno temo, ki pa se je podjetniki premalokrat zavedajo. Iz tega razloga smo pred kratkim objavili tudi razpis Procesni vavčer, s katerim sofinanciramo stroške zunanjih strokovnjakov, ki podjetjem pomagajo pri uvajanju procesnih izboljšav.”

Zdravko Plečnik, Z PHARMZdravko Plečnik, Z PHARM

“Jaz sem reden gost Dnevov podjetništva, prihajam že par let, bil pa sem tudi Datina stranka računovodska. Fino mi je, da v kratkem času slišim različne novosti, ki se podjetništva v veliki meri dotikajo, mislim, da je dobro slišati te novosti iz prve roke, jih poskusiti implementirati v lastno poslovanje. Dogodek je zelo dobrodošel, nanj se vračam že 4 ali pet let.”

Suzana Pibernik, Fokus NLP

Suzana Pibernik, Fokus NLP

“Vsekakor je izobraževanje osnova vsakega podjetnika. Brez tega ni napredka in to izobraževanje se nikoli ne zaključi. Za vsakega podjetnika je to pravzaprav prvi aksiom, in prej ko ga sprejme za osnovno vodilo, lažje mu gre v tem življenju in bolj je uspešen. Dnevi podjetništva so odlična priložnost, da dobijo nove informacije, da spoznajo nova področja, nove ljudi, ki jim lahko pridejo nasproti, spoznajo nove priložnost in da se povežejo z nekim potencialnimi partnerji. Organizacija je vsako leto vrhunska, zato vabim vse podjetnike, da se dogodka udeležijo v čim večjem številu.”

Kaj so o 9. Dnevih podjetništva povedali obiskovalci in predavatelji?

Klikni in deli

Maja PlohlMaja Plohl, lastnica spletne trgovine Bombažek

“Na Dnevih podjetništva sem prvič, ker sem na začetku svoje podjetniške poti. Prišla sem po nova znanja, po več informacij in sem res vesela, da sem tukaj, saj sem izvedela veliko novega. Dobila sem par napotkov predvsem s področja spletne trgovine,; kam pogledati, kam se obrniti, kako ostati v trendu. Zdi se mi, da podjetnik mora biti v koraku s trendi, sploh na spletu.”

David Horvat, podjetje LEMCO iz Avstralije

David Horvat, podjetje LEMCO iz Avstralije

“Danes sem prišel z namenom, da slišim nekaj zanimivih stvari v zvezi s podjetništvom. Ravno smo končali s predavanjem g. Darka Dujiča iz Ceneje.si, bilo je v zvezi z internetom, kje smo, kam gremo, kaj to pomeni. Bilo je izredno zanimivo, meni pa med programom manjka kakšno predavanje s področja družbene odgovornosti. Naše podjetje se namreč ukvarja z ohranjanjem deževnih gozdov velikih površin, plantaž koksa in podobno na neokrnjenih predelih tretjega sveta. Večinoma se danes govori o le prodaji, na drugih strani pa se moramo podjetniki tudi vprašati, če je prihodek, ki smo ga ustvarili, bil razlog, da se lahko zvečer brez slabih vesti uležemo v posteljo.”

Petra Kralj, študentkaPetra Kralj, študentka

“Na Dneve podjetništva sem prišla, ker me zanima na splošno o podjetništvu; osnove sem sicer že osvojila na izobraževanjih, ki jih organizirate na Dati, sem pa sem prišla predvsem za to, da bi navezala kak oseben stik, kot sem ga že z vašo podjetniško svetovalko. Čez pol leta imam namen odpreti s. p. v smeri video produkcije.”

 

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja