Go to Top

Hitra registracija s.p. na DATA točki je možna že z naslednjim dnem!

Hitra registracija s.p. (samostojnega podjetnika) je na DATA točki vsekakor možna. Pri nas je postopek registracije s.p. sila enostaven! A  zanj morate biti pripravljeni. Vas zanima hitra registracija? Za termin nas pokličite na 01 600 1530 ali pišite na data@data.si.

Brezplačno registrirajte podjetje

Pred hitro registracijo s.p.

Pred registracijo morate urediti vse, kar zahteva postopek. Zanj potrebujete osebni dokument in davčno številko. V kolikor niste fizično lastnik objekta, kjer bo sedež, pa potrebujete tudi overjeno izjavo lastnika objekta. Izjavo mora podpisati, kot tudi overiti, lastnik objekta. Za lastnika objekta se smatra tisti, ki je v zemljiški knjigi naveden kot lastnik.

Izračunajte si plačo

Odprite s.p. na DATI!

Med registracijo ne pozabite na…

Tudi hitra registracija s.p.-ja zahteva izpolnjevanje določenih elementov registracije. Pri nas je postopek voden s strani referenta, ki se docela spozna na zadevo, vendar je priporočljivo, da pridete na registracijo malce pripravljeni.

Vprašani boste po dejavnostih, ki jih nameravate opravljati preko s.p. in referent jih bo razvrstil po klasifikaciji, po kateri se vpisujejo v vlogo. Vprašal vas bo tudi po vrsti vodenja knjig, ki jo boste izbrali in to je pomembno, saj to lahko določite le ob registraciji in s koncem leta- a le za naslednje leto. Tako boste izbirali med normiranim upoštevanjem stroškov ali vodenju knjig po dejanskih stroških. Pri slednjem je potrebno navesti tudi, ali bo šlo za enostavno ali dvostavno knjigovodstvo.

To ni nikakršen problem, saj na DATI nudimo tudi računovodske storitve in za tiste, ki se odločijo za računovodsko podporo z naše strani, dobijo zajeto v računovodskem paketu tudi opredelitev katera izbira se vam najbolj izplača. Povprašajte torej po naših računovodskih storitvah in se informirajte čimprej!

Boste normiranec?

Po hitri registraciji s.p.

Tudi hitra registracija s.p. zahteva še ureditev oz. odprtje bančnega računa na banki in ureditev plačevanja prispevkov ter akontacije davka na dobiček. Za slednje lahko poskrbi tudi računovodja, saj v okviru naših računovodskih storitev uredimo tudi obračun in pripravimo podatke za plačevanje.

Potrebujete še bolj konkretne informacije? Ponudimo vam lahko podjetniško, davčno in pravno svetovanje! Pokličite nas na 01 600 1530 ali pa nam pišite na data@data.si ter se naročite na posvet proti plačilu.

Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja