Go to Top

Vodenje podjetja – kje vam DATA lahko nudi podporo?

Vodenje podjetja je zahtevna naloga, a ni potrebno, da se z vsem mučite sami. Kdo vse vam lahko priskoči na pomoč, vam pojasnimo v nadaljevanju. Želite tudi vi podporo pri vodenju vašega obstoječega podjetja? Ali pa ste ravno pred tem, da odprete podjetje in iščete načine lažjega poslovanja? V obeh primerih nas lahko pokličete na 01 600 1530 ali pišete na data@data.si.

Izračunajte si plačo

Vodenje podjetja –  v pomoč vam je kvalitetno računovodstvo in davčno svetovanje

Ko se posameznik odloči za ustanovitev podjetja, je v prvi vrsti strokovnjak za svojo dejavnost. A eno prvih spoznanj je, da potrebuje dobrega računovodjo. Nekateri podjetniki se v želji, da bi prihranili denar, skušajo računovodstva lotiti kar sami. A večina ugotovi, da je to prezahtevno zanje. Hitro pride do računovodskih napak. Da je vse tako, kot mora biti, je najbolje najeti strokovnjaka, ki ve, kaj dela. Računovodstvo Data ima že več kot 30 let izkušenj z vodenjem računovodstva za podjetnike. Če želite najeti računovodjo (ali zamenjati obstoječega), nam pošljite povpraševanje! Obenem lahko koristite tudi storitve naših davčnih strokovnjakov.

Brezplačno registrirajte podjetje

Računovodstvo

Ustanovite s.p. – enostavno in hitro

Vodenje podjetja je lažje s pomočjo pravnih strokovnjakov

Vodenje podjetja prinaša veliko odgovornost. Če ste samostojni podjetnik, odgovarjate s svojim celotnim premoženjem! Hitro pride do pravnih zagat, še posebej ko začne posel cveteti in pride do zaposlovanja novih delavcev. Takrat je recimo potrebno pripraviti pogodbo o  zaposlitvi, odmere letnega dopusta. Soočati se je potrebno tudi z odpovedmi in odpravninami. Podjetja morajo imeti sprejetih kar nekaj internih aktov in večina ne ve, kako bi se tega lotila. Pri vsem tem vam lahko pomagajo naši pravni strokovnjaki. Preverite njihove storitve.

Registrirajte d.o.o. brez stroškov

Podjetniki, želimo vam veliko uspeha na vaši podjetniški poti! V koliko potrebujete katero od naših storitev, nas pokličite 01 600 1530 ali pišite na data@data.si.
Sledite nam lahko tudi na Facebooku, kjer objavljamo vsebine, ki so vam pri vodenju podjetja lahko v pomoč.

Prijavite se na novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja