Go to Top

Dober računovodja = pomembna poslovna naložba!

Dober računovodja je temelj uspešnega poslovanja kogarkoli, ki se poda v podjetništvo. Računovodstvo ne opravlja samo najbolj preprostega knjiženja faktur ali izdelave letnih bilanc. Dober računovodja mora podjetniku prinesti veliko več. To je posebej res, če ga odlikuje dobro poslovno razmišljanje in vsestranska podpora!

NOVO: BREZPLAČNI WEBINARJI

Bi želeli odpreti podjetje? Potrebujete dodatne informacije glede odprtja s.p. ali d.o.o.? DATA organizira brezplačne webinarje, na katerih vam podajamo informacije in vam tudi svetujemo!

Informativni izračun plače

Dober računovodja Vam bo stal ob strani s predlogi – Data d.o.o. Vam svetuje!

Potrebujete zanesljiv računovodski servis

Sabina Dimnik, DataSabina Dimnik, Data

Dober računovodja je največkrat tisti, ki Vam lahko ugotovi ali poslovne številke napovedujejo dobre poslovne rezultate ali ne. Enako Vas dober računovodja lahko opozori na morebitne težave in je tudi prvovrstna oseba za predlaganje rešitev zanje.

Dober računovodja Vam bo predlagal tudi zmanjšanje stroškov ali registracijo nove dejavnosti in v tem primeru mu je kot takšnemu vredno prisluhniti! Računovodja je tisti, ki vedno razmišlja o rasti Vašega podjetja!

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Dober računovodja – je tak, ki je ves čas z Vami! – Data d.o.o. že 30 let

Konstantno spremljanje Vašega poslovanja omogoča potencial za rast Vašega poslovanja. Prav dober računovodja Vas bo neprestano opominjal, da mu dostavite mesečno dokumentacijo in tako skrbel za likvidnost Vašega poslovanja.

Dober računovodja združuje različne strokovnjake iz različnih strok – Data d.o.o. ima tudi pravnike, davčnike, strokovnjake za tujce!

Računovodski servis Data Vam nudi raznovrstne strokovnjake iz različnih področij. Podjetje Data je že 30 let na trgu z nudenjem unikatnih in prilagojenih storitev za podjetnike. Tako si prizadevamo uresničiti podjetnikove cilje, svetovati na področju prava, davkov, vodenja knjig, načrtovati investicije, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, DDV, dohodnino in podobno.

VIŠINA ODPRAVNINE

V okviru točke SPOT Registracije Vam Data d.o.o. nudi postopke ustanovitev podjetja – Data d.o.o. je SPOT točka!

Podjetje Data d.o.o. na svojem naslovu nudi poleg računovodskih storitev tudi točko »SPOT Registracija«. Tako lahko ob obisku svojega računovodskega servisa hkrati opravite tudi postopke povezane z ustanavljanjem podjetja, prijavljanje sprememb v sodnem registru (sprememba poslovnega naslova, sedeža, dejavnosti, firme, zastopnikov) ter postopke zaposlovanja in zavarovanja v primeru da zaposlujete.

Dober računovodja je z Vami že ob samem začetku – Data d.o.o. je tu če nas potrebujete že ob registraciji!

Začne se že pri svetovanju, ko Vam naš dober računovodja lahko svetuje za kakšno vrsto računovodstva se je najbolje odločiti. Pri nas Vam računovodje lahko nudijo tudi izobraževanja iz računovodskih tem in o razlikah med možnimi izbori tipov knjigovodstva.

MINIMALNI in MAKSIMALNI ZNESEK ZA MALICO

Dober računovodja Vas vabi na medletni poslovni pogovor – Data d.o.o. Vam nudi to dvakrat letno!

Računovodje pri našem računovodskem servisu za Vas redno zbirajo vso potrebno dokumentacijo. Naše stranke so dvakrat letno deležne vabila na medletni poslovni pogovor. Na medletnem poslovnem pogovoru skupaj z računovodjem ocenijo tekoče poslovanje podjetja in trende, ki se napovedujejo za prihodnost.

Ceniki za računovodski servis in podrobnosti ponudb so na naslednjih povezavah:

  1. normirano knjigovodstvo,
  2. enostavno knjigovodstvo,
  3. dvostavno knjigovodstvo.

ZNESEK REGRESA 2020

Dober računovodja – je tisti, ki se lahko ponaša z »več-desetletnimi izkušnjami«!

Dober računovodja pri podjetju Data Vam tako nudi svetovanja pravnikov, davčnih strokovnjakov, strokovnjakov za zaposlovanje tujcev in pridobivanja delovnih dovoljenj. In to vse na enem samem mestu. Naš računovodja ima tudi prednost zavarovane strokovne odgovornosti.

Dober računovodja Vam lahko nudi specialistična svetovanja – ceneje. Kot stranka našega računovodskega servisa si zagotovite tudi 30% popusta na poslovna svetovanja! Ponudba velja za nove stranke, ki bodo podpisale pogodbo za vodenje računovodskih storitev v računovodskem servisu DATA d.o.o., za najmanj eno leto (ponudba svetovanj velja eno leto od podpisa pogodbe).

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja