Go to Top

Predavatelji na brezplačnem dogodku

Predavatelji na našem brezplačnem online dogodku se predstavijo

Predavatelji so srce vsakega dogodka. Za dneve brezplačnih webinarjev DATA 2021 smo izbrali zanimive in aktualne teme, ki vam jih bodo predstavili priznani strokovnjaki. Za vsako področje smo poiskali strokovnjaka, ki vam bo izbrano temo predstavil na zanimiv način, predvsem pa smo iskali strokovnjake, ki se s področjem, ki ga bod predstavili, ukvarjajo tudi v praksi. Tako bodo webinarji obogateni tudi s praktičnimi primeri.

Vse o programu in prijavi na brezplačni online dogodek si lahko preberete tukaj. Spodaj pa predstavljamo, kdo so izbrani predavatelji

Informativni izračun plače

Kdo so predavatelji Dnevov brezplačnih webinarjev DATA 2021?

Dr. Peter Merc

Dr. Peter Merc iz pravne pisarne Lemur Legal d.o.o. bo z vami v torek, 24. 9. 2021. Peter Merc je pravnik, ki je svojo poklicno pot začel v bančništvu. V letu 2016 je ustanovil svoje podjetje Lemur Legal, ki se ukvarja s pravnim svetovanjem za zagonska in tehnološka podjetja. Peter se ukvarja z izzivi, kako najnovejše tehnologije, kot so tehnologija veriženja podatkovnih blokov (blockchain), umetna inteligenca in veliki podatki, vpeljati v poslovne modele, hkrati pa zagotavljati pravno skladnost poslovanja. Peter je ustanovitelj Blockchain Think Tanka Slovenije, je član vladnega Strateškega sveta za digitalizacijo in je docent za gospodarsko pravo na Pravni fakulteti Nove univerze.

Mag. Ivan Kranjec

Mag. Ivan Kranjec je po izobrazbi magister pravnih znanosti, kot davčni svetovalec pa deluje že od leta 2007. Kot odvetnik sodeluje z odvetniško pisarno CMS Reich-Rohrwig Hainz. Posveča se predvsem področju davčnega postopka, transfernih cen in DDV, svetuje pa tudi na področju davka od dohodkov pravnih oseb in dohodnine. Z omenjenih področij tudi redno objavlja strokovne članke in predava na seminarjih. Na Fakulteti za pravo in management v Ljubljani (MLC) je nosilec predmeta „Osnove davčnega prava“ na visokošolskem študiju ter predavatelj davčnega prava na magistrskem študiju.

Program in prijavnico na brezplačni dogodek najdete tukaj.

Luka Lavriša

Luka Lavriša iz Kreatika je strokovnjak za napredno optimizacijo spletnih strani (SEO), s katero podjetjem pomaga doseči najboljše uvrstitve na Googlu. Za seboj ima več kot 13 let izkušenj z delom na domačih in tujih spletnih projektih. Njegove izkušnje obsegajo sodelovanja tako z malimi podjetji, kot tudi z multinacionalkami. Skozi leta delovanja na tem področju in unikatnim pogledom je razvil učinkovit pristop, ki omogoča podjetjem dosegati in presegati zadane cilje. Je multidisciplinaren, kar mu omogoča razumevanje različnih stališč in želja ter jasno komunikacijo tako z oddelkom marketinga, prodaje kot tudi z lastniki.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Predavatelji so se predstavili. Verjamemo, da so vas njihove predstavitve prepričale, da se nam boste pridružili na dogodku. Prijavite se tukaj!

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja