Go to Top

Brezplačni online dogodek – kriptovalute, normiranci in optimizacija

Brezplačni online dogodek: vse o kriptovalutah, njihovi obdavčitvi, normirancih in pojavnosti na Googlu

Brezplačni online dogodek je odlična priložnost, da se spoznate s temami, ki jih mora poznati vsak sodobni podjetnik ali bodoči podjetnik. Na Dati med torkom 21.9.2021 ter četrtkom 23.9.2021 organiziramo dneve brezplačnih podjetniških webinarjev, ki bodo potekali preko aplikacije ZOOM.

Program in prijavnico na brezplačni dogodek najdete tukaj.

V petek 24.9.2021 pa za vse udeležence naših online predavanj organiziramo mreženje v naših poslovnih prostorih na Dunajski cesti 136 v Ljubljani. Pogoj za udeležbo srečanja v živo je izpolnjevanje PCT pogoja.

Brezplačni online dogodek v trendu s časom

Tudi letos poskušamo ujeti duh časa in vam, podjetnikom in tistim, ki še razmišljate o vstopu na pot podjetništva, predstaviti aktualne tematike. Letos smo izbrali nadvse aktualno področje kriptovalut ter tudi njihovo obdavčitev. Predstavili bomo tudi vse o normirancih in njihovi obdavčitvi ter vse bolj aktualno temo, kako biti vidni in opaženi na Googlu. Izbrane tematike vam bodo predstavili vrhunski strokovnjaki za posamezna področja. Verjamemo, da vam bo brezplačni online dogodek pomagal, da boste bolj pogumni in samozavestni na vaši poslovni poti.

Informativni izračun plače

Kriptovalute in blockchain

Prvi dan boste izvedeli vse o blockchain tehnologiji, zakaj je tako inovativna in kaj prinaša. Predavatelj dr. Peter Merc vam bo predstavil tudi primere iz prakse. Spoznali boste, kaj vse je bitcoin in kaj ni, ter vse druge kriptovalute. Dotaknili se boste trgovanja in rudarjenja s kriptovalutami. Brezplačni online dogodek pa vas obogatil tudi z znanjem o nezamenljivih kriptografskih kovancih (NFT), kripto-zakonodaji in vaši pravni varnosti ter kriptofinancah prihodnosti.

Informativni izračun za normirance

Normiranci in njihova obdavčitev

Drugi dan bomo naš brezplačni online dogodek začeli s predstavitvijo normirancev in njihovo obdavčitvijo. Predavatelj mag. Ivan Kranjec vam bo predstavil vse pomembne mejnike in pogoje, na katere morate biti pozorni, če želite svoje poslovne knjige voditi na podlagi normiranih odhodkov.

Obdavčitev kriptovalut

Brezplačni online dogodek je namenjen tudi predstavitvi najnovejših pravil glede obdavčitve kriptovalut ter prihajajočim napovedanim spremembam na tem področju.

Program in prijavnico na brezplačni dogodek najdete tukaj.

Kako biti prvi na Googlu

Tretji dan predavanj bomo v celoti namenili še kako pomembni temi – kako do prvih mest na Googlu. Vsi vemo, da danes štejejo le prva mesta! Predavatelj Luka Lavriša vam bo predstavil pravila optimizacije spletnih strani ter primere dobre prakse. brezplačni online dogodek vas bo naučil tudi, kako spremljati rezultate optimizacije ter kakšne spremembe lahko pričakujemo v prihodnje na Googlu.

Kaj je bolje odpreti; s.p. ali d.o.o.?

Brezplačni online dogodek in mreženje

V petek, 24. 9. 2021, pa ob 10ih vabimo udeležence brezplačnega dogodka na kratko mreženje s predavatelji. Srečanje bo v poslovnih prostorih Date d.o.o. na Dunajski cesti 136 v Ljubljani. Za udeležbo je obvezen PCT pogoj ter predhodna prijava preko prijavnice za dogodek ali nadata@data.si.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Prijava na brezplačni online dogodek

Za udeležbo na webinarjih je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca. Prosimo posredujte e-mail, s katerim boste vstopali v program, da vam bomo nanj poslali povezavo, kjer boste spremljali webinar in lahko zastavili tudi kakšno vprašanje.

Pridružite se nam in izkoristite brezplačno edinstveno priložnost, da nagradite svoje znanje s področja kriptovalut, davčne zakonodaje ter učinkovitega nastopa na spletu. Za več informacij nas lahko pokličete na 01 6001 530 ali nam pišite na data@data.si.

Vljudno vabljeni! Prijavite se zdaj!

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja