Go to Top

Praznični december letos v znamenju ukrepov

Praznični december – december se je začel, prireditve omejene

Praznični december se v večini večjih slovenskih mest začne s prižigom novoletnih lučk. Te so po večini mest že zasvetile, sedaj pa se je začelo tudi decembrsko vzdušje. Prireditve in sejmi bodo letos v znamenju epidemioloških ukrepov. V mestih bomo praznično vzdušje vseeno čutili, saj so nekateri dogodki vseeno napovedani – a ti se bodo izvajali ob strogem spoštovanju preventivnih ukrepov (tudi nošenjem mask) ter ob izpolnjevanju pogoja PCT.

Informativni izračun plače

Praznični december – poznate naše podjetje?

Tudi naše podjetje Data je že v decembrskem vzdušju. Stavba je že okrašena, prav tako smo že postavili novoletno smrečico. Kako dobro pa poznate naše podjetje? Že več kot 30 let nudimo celovito podporo ustanoviteljem podjetij. Pri nas lahko registrirate d.o.o., ustanovite s.p., pomagamo vam pa lahko tudi pri odprtju popoldanskega s.p. Poleg tega za vas pripravljamo izobraževanja, ki (bodočim) podjetnikom pomagajo pri poslovanju. V našem podjetju imamo tudi pravne, davčne in podjetniške svetovalce, ki imajo širok spekter znanja na svojih področjih. Seveda pa ne smemo pozabiti našega računovodskega servisa, ki nudi kakovostne računovodske storitve. Če potrebujete katerokoli našo storitev nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si ter se dogovorite za naše plačljive storitve.

Ustanovitev podjetja

Praznični december v Ljubljani

V Ljubljani so lučke zasvetile že konec novembra, mesto pa bodo razsvetljevale do 16. januarja 2022. Božično-novoletni sejem bo trajal do 2. januarja. Letos bo seveda velika pozornost namenjena varnosti obiskovalcev. Dosledno bodo namreč morali preverjati izpolnjevanje pogoja PCT, prav tako pa bodo spodbujali k upoštevanju varnostne razdalje ter razkuževanju rok. Obvezna bo tudi uporaba mask. Med hišicami je letos tudi večja razdalja. V centru mesta so že postavljene hišice z gostinsko ponudbo, a naj bi od ponedeljka naprej bila strežba hrane in pijače prepovedana. Na Bregu in Petkovškovem nabrežju stojijo hišice z darilnim programom. Praznično dogajanje se bo sproti prilagajalo epidemiološkim razmeram.

ZASLUŽITE DENAR S SVOJIM HOBIJEM ALI IDEJO!

podjetniško svetovanje

Udeležite se brezplačnega skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja!

Praznični december v Mariboru

V Mariboru so prav tako že zasijale praznične lučke. Odprta je tudi božična tržnica na Glavnem trgu. Gostinske hišice so na Trgu Leona Štuklja, zaživelo pa je tudi Vilinsko mesto. Kot novost so pripravili tudi vožnje s kočijo ter božični vrtiljak. Tudi v Mariboru bo vse potekalo v skladu z veljavnimi ukrepi, vključno s preverjanjem pogoja PCT.

Rezervirajte svoj termin za registracijo podjetja pri nas!

Praznični december v Celju

Tudi v Celju že gorijo praznične luči. Potem ko jo lani odpovedali, imajo letos v Celju božično-novoletno tržnico. V drugi polovici bo v knežje mesto prišla Pravljična dežela z vilami in dobrimi možmi in konjički in pravljično kočijo.

Informativni izračun za normirance

Praznični december na obali

V Kopru in Izoli so prav tako že zasijale novoletne lučke, prav tako pa so v obeh mestih odprli drsališča. V Portorožu je v parku hotela Kempinski Palace organiziran tradicionalni decembrski božično-novoletni sejem. V Piranu bo Tartinijeva praznična tržnica ter sejem starin. V Avditoriju Portorož bodo organizirali številne koncerte ter druge prireditve.

Ostanite na tekočem in se prijavite na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja