Go to Top

Prižig novoletnih lučk – ponekod že svetijo, ponekod še bodo

Prižig novoletnih lučk pred veselim decembrom

Prižig novoletnih lučk je nekakšen uvod v veseli december. A tudi letos zaradi slabe epidemiološke situacije večjih prireditev ob prižigu novoletnih lučk ne bo. Kljub temu pa so v nekaterih mestih lučke že prižgali, nekje pa jih še bodo.

Informativni izračun plače

Prižig novoletnih lučk – pri nas lahko ustanovite podjetje!

Preden naredimo pregled, kje novoletne luči že svetijo in kje še bodo, se na kratko posvetimo dejavnosti, ki jih nudimo v našem podjetju DATA. Smo podjetje, ki se že več kot 30 let ukvarja z ustanovitvijo podjetij. Na naši DATA točki lahko med ustanovite d.o.o. in s.p. Za vas pripravljamo tudi različna podjetniška izobraževanja, ki vam pridejo prav pred, med in tudi po ustanovitvi podjetja. Celovito podporo podjetjem zaokrožujejo še naši davčni in pravni svetovalci. Seveda pa imamo pri nas tudi kakovosten računovodski servis! V kolikor potrebujete katerokoli od naših storitev nas pokličite na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si.

Ustanovitev podjetja

podjetniško svetovanje

PRIJAVITE SE NA WEBINAR ZASLUŽI DENAR S SVOJIM HOBIJEM ALI IDEJO!

Prižig novoletnih lučk – kje že svetijo?

Tako kot lani tudi letos zaradi epidemioloških razmer večjih prireditev ob prižigih novoletnih lučk ne bo oz. bodo te zelo omejene.  So se pa novoletne lučke v nekaterih mestih že prižgale. Od petka tako razsvetljujejo naši dve največji mesti. V Ljubljani je letošnjo praznično okrasitev zasnoval Urban Modic in jo poimenoval »Vsemoč – moč vseh«. V Mariboru pa je poleg luči zaživelo tudi t.i. Vilinsko mesto ter tudi božični vrtiljak. Na obali so v petek prižgali luči v Izoli, v Kopru pa se je v siju luči mesto zasvetilo v soboto.

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Prižig novoletnih lučk – kje jih bodo še prižgali?

Naslednji petek (3. decembra) bi se naj prižig novoletnih lučk zgodil v Kranju in Novi Gorici. V Murski Soboti pa se bo prižig prazničnih zgodil v nedeljo, 5. decembra. V največjem pomurskem mestu nameravajo postaviti tudi mestno drsališče. Nedelja (5.12.2021) bo tudi dan, ko bodo decembrsko vzdušje lučke pričarale tudi v Novem mestu. Je pa potrebno poudariti, da večjih prireditev ob prižigih novoletnih lučk tudi letos zaradi epidemiološke situacije verjetno ne bo.

Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja