Go to Top

Podjetniško znanje lahko pridobite na seminarjih v podjetju Data!

Podjetniško znanje je v sodobnem poslovnem svetu zlata vredna dobrina, pomembna za uspeh na podjetniški poti. Ne glede na to, ali šele razmišljate o zagonu lastnega podjetja ali pa že imate svoj posel, je kontinuirano izobraževanje in usvajanje novih veščin bistvenega pomena. Pri podjetju DATA d.o.o. tega dobro zavedamo in zato že leta organiziramo seminarje, delavnice in predavanja, ki podjetnikom ponujajo prav to – dragoceno podjetniško znanje. Če vas zanimajo trenutno aktualna predavanja, nas pokličite na 01/600-1530 ali pa se nanje prijavite tukaj.

Ustanovite svoje podjetje!

Podjetniško znanje, ki ga pri nas usvojijo podjetniki, predstavlja vrhunski nabor informacij za začetek ali nadaljevanje podjetniške poti

Podjetnik mora neprestano posodabljati svoje podjetniško znanje in biti na tekočem z informacijami iz okolja. Naša predavanja, ki jih izvajajo zaposleni v podjetju DATA, so podkrepljena s praktičnimi primeri, saj predavatelji izhajajo iz prakse pri delu s svojimi strankami. Pri Dati smo z več kot 40 letnimi izkušnjami pri vzpostavljanju, ohranjanju in rasti podjetjem v Sloveniji pridobili neizmerno količino izkušenj in to podjetniško znanje želimo deliti z vami.

Izračunajte si plačo

izobraževanje

Prednosti in slabosti samozaposlitve

Naj se zaposlim ali samozaposlim? Z zaposlitvijo pridobim varnost, s samozaposlitvijo pa višje prihodke. Bi radi sami upravljali z vsem denarjem, ki ga zaslužite?

Več informacij

Naša predavanja smo razdelili na teme, ki jih potrebujete pred, med in po registraciji podjetja, kar pomeni, da imate tako izrisan enostaven kažipot po naši zakladnici znanja. Izobražujemo v moderni, klimatizirani učilnici, ki sprejme do 25 slušateljev, opremljeni s projektorjem, računalnikom in drugimi sodobnimi pripomočki. Za vaše udobje je na voljo tudi kuhinja in sanitarije.

V kolikor se odločite za pričetek podjetniške poti si rezervirajte termin za registracijo podjetja preko spletnega obrazca ali pa nas pokličite na 01/600-1530!

Koliko znašajo prispevki za s.p.?

Podjetniško znanje na seminarjih, ki so namenjeni bodočim podjetnikom

Tistim, ki šele razmišljate o podjetništvu, zbirate informacije, pogum in sestavljate svojo podjetniško zgodbo, na začetku priporočamo udeležbo na seminarjih:

Vse o normiranem s.p.

Podjetniško znanje, ki ga boste pridobili na teh seminarjih, vam bo v pomoč pri spoznavanju razlik med zaposlitvijo in samozaposlitvijo, primerjava prihodkov pri zaposlitvi in pri samozaposlitvi, opredelitev odgovornosti v primeru samozaposlitve… Za vse, ki vas vleče v podjetništvo in se ukvarjate s svojimi hobiji ter sprašujete, kako bi z njimi lahko zaslužili, bodo praktični primeri na seminarju v pomoč pri pripravi na lastno podjetniško pot. Podjetniško znanje glede postopkov registracije s.p. in d.o.o. na DATA točki pa bo v pomoč tistim, ki se odločajo med ustanovitvijo ene od teh dveh oblik gospodarskih družb.

izobraževanje

Abeceda poslovanja

Kako je podjetnik obdavčen? Kako postati davčni zavezanec za DDV? Kako izstaviti račun? Katere stroške lahko v podjetju uveljavljam in na kakšen način? Katerih pomembnih rokov ne smem zamuditi?

Več informacij

 

Popoldanski s.p. lahko odprete ob redni zaposlitvi!

Podjetniško znanje na seminarjih z davčno-računovodskega področja

Področje davkov, financ in računovodstva predstavlja za večino podjetnikov začetnikov pravo enigmo. Podjetniško znanje, ki ga pridobite na teh seminarjih vam je v pomoč pri razumevanju zapletene zakonodaje s teh področij. Predavatelji teh vsebin so izkušeni računovodje in davčni svetovalci, ki na seminarju razumljivo in poljudno razložijo vsebine, pri tem pa tudi delijo svoje izkušnje pri delu s strankami.

Podjetniško znanje pri seminarjih Abeceda poslovanja in Potni nalogi, brezplačno usvajajo novi podjetniki, ki postanejo stranke računovodskega servisa DATA in jim udeležbo na obeh seminarjih podarimo.

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Podjetniško znanje, ki vam bo koristilo še po ustanovitvi podjetja

Podjetniško znanje smo integrirali v seminarje, ki so prvotno namenjeni obstoječim podjetnikom. Opazili smo, da se teh seminarjev vedno pogosteje udeležujejo tudi posamezniki, ki še niso registrirali svojega podjetja. Želijo namreč pridobiti vpogled v izzive in priložnosti, ki jih kot podjetnike čakajo v prihodnosti:

PREVERITE NAŠA IZOBRAŽEVANJA!

Razširite svoje obzorje z podjetniškim znanjem

Podjetniško znanje je naložba v prihodnost vašega podjetja. Zavedanje o pomembnosti nenehnega učenja in prilagajanja novim trendom je ključ do dolgoročnega uspeha. V podjetju DATA d.o.o. smo predani zagotavljanju kakovostnega izobraževanja za vse, ki želijo uspeti v svetu podjetništva. Z izbiro naših seminarjev in delavnic si zagotovite trdne temelje in praktično podjetniško znanje, ki vas bo vodilo do uspeha na vsakem koraku vaše podjetniške poti.

Informativni izračun za normirance

Podjetniško znanje – podjetniki trdijo, da ga ni nikoli preveč!

Torej bodoči podjetniki in tisti, ki to že ste. V podjetju DATA imamo za vas kar šest brezplačnih seminarjev. September je pred vrati in kdaj bi bil boljši čas, kot sedaj, da ponovno zagrizete v jabolko znanja. Naše šolske klppi so klimatizirane, sodobne in udobne. Predavatelji pa poskrbijo za sproščeno vzdušje in dobro voljo, ki marsikaterega udeleženca spodbudi, da se vrne še na drugo, tretje in vsa ostala predavanja. Znanje boste najlažje usvojili v takšnih vzpodbudnih okoliščinah, kjer se bomo učili skupaj, organizirano, pametno izbrano praktično znanje.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Bodoči in obstoječi podjetniki, pri podjetju DATA smo za vas pripravili kar šest brezplačnih seminarjev. September je tik pred vrati – kdaj bi bilo boljši čas za obogatitev vašega znanja? Naše sodobne, klimatizirane in udobne predavalnice nudijo optimalno okolje za učenje, medtem ko naši predavatelji z energijo in sproščenim pristopom zagotavljajo pozitivno in spodbudno vzdušje. Ni čudno, da se mnogi udeleženci odločijo vrniti na več naših predavanj. Praktično znanje je najlažje pridobivati v okoljih, kjer se skupaj, strukturirano in osredotočeno lotimo učenja. Pridružite se nam!

Kilometrina 2023

Ustanovite podjetje

Dnevnice 2023

Podjetje DATA je tukaj, da vam stoji ob strani skozi vse korake, da vaš poslovni začetek ne bo le enostaven, temveč tudi uspešen. Z združevanjem strokovnega znanja, praktičnih nasvetov in podpore bomo skupaj zagotovili, da bo vaša podjetniška pot trdna, zanesljiva in usmerjena v svetlo prihodnost. Za vsa vprašanja nas pokličite na 01/600-1530 ali pa nam pišite na data@data.si. Naši pravni in davčni svetovalci so vam vedno na voljo.

Ostanite na tekočem in se prijavite na naše e-novice!

Sledite nam tudi na Facebooku ali LinkedInu in ostanite na tekočem z najnovejšimi informacijami za podjetnike.

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja