Go to Top

Odpreti s.p. – kako, kje? Priporočila naših strokovnjakov!

Odpreti s.p. marsikomu pomeni veliko več vprašanj kot odgovorov. Če se želite posvetovati, se povežite z našimi podjetniškimi strokovnjaki. Če pa imate vse potrebne informacije, pa uredite postopek registracije podjetja na Data točki! Za ponudbo svetovanja ali rezervacijo termina registracije smo vam na voljo telefonski številki 01 600 1530 in na data@data.si.

Brezplačno registrirajte podjetje

Odpreti s.p. – najprej je potrebno zbrati informacije

»Kako odpreti s.p.?« je vprašanje, s katerim se naši strokovnjaki srečujejo vsak dan – in to večkrat na dan! Postopek registracije s.p. je pri nas enostaven in brezplačen, vendar je dobro, da se pred postopkom registracije podjetniki povprašajo še:

  1. Kje registrirati s.p.?
  2. Kdaj je smiselno registrirati s.p.?
  3. Kakšen s.p. se nekomu izplača odpreti? Redni ali popoldanski?
  4. Kakšni so pogoji za odpiranje s.p.-ja oz. glede dejavnosti, ki bi jo rad opravljal?
  5. Kako poteka poslovanje podjetja – z davčnega ali računovodskega vidika?

Do odgovorov na ta vprašanja lahko bodoči podjetnik najlažje pride tako, da poišče izkušenega strokovnjaka. To je lahko za vas prav svetovalec pri podjetju Data!

Izračunajte si plačo

Izračunajte si dohodnino 2023

Odpreti s.p. pomeni posvet pri našem strokovnjaku

Vemo, kako pomemben je človeški stik za nekoga, ki ima idejo v povojih in jo poskuša realizirati. Prav zato smo pripravili in izvajamo celo vrsto seminarjev, izobraževanj in usposabljanj, namenjenih pomoči (prihodnjim) podjetnikom. Najdete jih na naši spletni strani pod rubriko izobraževanja.

Veliko podjetnikov ima ob registraciji vprašanja glede specifik, ki se dotikajo prav področja računovodstva in davkov. Občasno tudi področja pravne ureditve in podobno. Zato podjetje Data d.o.o. nudi možnost individualnega posveta s pravnimi in davčnimi svetovalci. Stroški pridobivanja teh informacij na daljši rok se podjetniku pri poslovanju zagotovo obrestujejo.

Izberite dobrega računovodjo

Odprite s.p. brezplačno – na Data točki!

Na postopek ustanovitve s.p. mora podjetnik prinesti osebni dokument, svojo davčno številko in po potrebi izjavo lastnika objekta za poslovni naslov, če sam ni lastnik ali vsaj solastnik objekta, kjer bo poslovni naslov sp. Skozi celoten postopek registracije vas vodijo naši izkušeni referenti! Ti skupaj z vami uredijo potrebno dokumentacijo za vpis podjetja v poslovni register.

Za vse informacije lahko pokličete na 01 600 1530 ali pišete na data@data.si.

Prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja