Go to Top

Odpreti s.p.-Kako, kje? Priporočila naših strokovnjakov!

Odpreti s.p. marsikomu pomeni veliko več vprašanj kot odgovorov. V našem podjetju Data d.o.o. je na voljo veliko različnih virov informacij in do njih lahko dostopate preko portala www.data.si.

Informativni izračun dohodnine

Kako začeti in katera so tista prva vprašanja?

»Kako odpreti s.p.?« je vprašanje, s katerim se naši strokovnjaki srečujejo vsak dan – in to večkrat na dan! Postopek registracije s.p. je pri nas enostaven in brezplačen, vendar je dobro, da se pred postopkom registracije podjetniki povprašajo še:

  1. Kje registrirati s.p.?
  2. Kdaj se Vam izplača registrirati s.p.?
  3. Kakšen s.p. se nekomu izplača odpreti?
  4. Kakšni so pogoji za odpiranje s.p.-ja oz. glede dejavnosti, ki bi jo rad opravljal?
  5. Kako poteka poslovanje podjetja- z davčnega ali računovodskega vidika?
Ste sveži podjetnik brez izkušenj z vodenjem poslov? Ali veste kakšne so vaše nove obveznosti? Znate izstaviti račun? Do odgovorov na ta vprašanja lahko bodoči podjetnik najlažje pride tako, da poišče izkušenega  strokovnjaka. To je lahko za Vas  prav svetovalec pri podjetju Data d.o.o.!

Odpreti s.p. pomeni pozanimati se o osnovah …in preveriti to na naši spletni strani!

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Naša spletna stran www.data.si je vir informacij za nekoga, ki šele začenja s podjetništvom in si želi odpreti s.p….

Zavihek »Novice« oz. blog predstavlja skupke člankov, kjer so predstavljeni postopki registracije podjetja, dejavnosti in omejitve opravljanja le-teh. Tu so razloženi osnovni davčni ali pravni pojmi in vsakodnevno osveževanje te baze člankov predstavlja tudi način, kako lahko podjetniki ostanejo v stiku z najnovejšimi spremembami v zakonodaji. Razlaga zakonodaje je prilagojena nekomu, ki deluje ali bo deloval kot s.p. ali d.o.o.. Tako je snov veliko bolj razumljiva za tiste, ki niste rojeni pravniki!

Odpreti s.p. pomeni tudi obisk katerega od naših seminarjev…

Ustanavljate s.p. ali d.o.o.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Rok Gros, DataRok Gros, Data

Pri podjetju Data d.o.o. vemo, kako pomemben je človeški stik za nekoga, ki ima idejo v povojih in jo poskuša realizirati. Prav zato smo pripravili in izvajamo celo vrsto seminarjev, izobraževanj in usposabljanj, namenjenih pomoči (prihodnjim) podjetnikom, da pridejo do tiste prave »resnice« o njihovi podjetniški ideji.

Odpreti s.p. pomeni posvet pri našem strokovnjaku…

Veliko podjetnikov ima ob registraciji vprašanja glede specifik, ki se nemalokrat dotikajo prav področja računovodstva in davkov. Občasno tudi področje pravne ureditve in podobno.

Naši svetovalci se tega zavedajo in zato podjetje Data d.o.o. nudi svetovanja pravnikov, davčnih svetovalcev in računovodij. Stroški pridobivanja teh informacij na daljši rok se podjetniku pri poslovanju zagotovo obrestujejo.

Pravni nasvet

Zastavite Vprašanja iz računovodskega, davčnega ali pravnega področja na data@data.si in naš strokovnjak bo pripravil ponudbo za Vas!

Odpreti s.p. in zatem izbrati naš računovodski servis…

Pri podjetju Data d.o.o. imamo računovodje in ponudbo različnih računovodskih paketov, ki lahko zadovolji še tako zahtevnega podjetnika. Poleg računovodskih storitev, Vam lahko pripravimo kombinacijo mesečnih pravnih svetovanj ali svetovanj iz davčnega področja. Tudi tiste manj zahtevne stranke lahko zadovoljimo z nudenjem dodatnih izobraževanj, ki so  brezplačno na voljo le za stranke našega računovodstva!

Odpreti s.p. pomeni obrniti se na izključno le na Data d.o.o.!

Vse storitve in postopke izvajamo na sedežu podjetja Data d.o.o. na Dunajski cesti 136 v Ljubljani in o vseh storitvah nas lahko povprašate preko telefona na 01 600 1530 ali elektronske pošte. data@data.si.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja